Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana en primer pla el 4 de juliol de 2023

Ana Rosa Quintana reacciona al resultat de les eleccions: el missatge a Pedro Sánchez

Ana Rosa Quintana s'ha mostrat molt contundent

El resultat de les eleccions del 23J té tota Espanya en suspens, i com que no seria diferent, Ana Rosa Quintana no ha dubtat a pronunciar-se des del seu programa.

La presentadora, que sempre està molt pendent de l'actualitat política, s'ha mostrat molt contundent respecte a l'inesperat resultat que s'ha obtingut a les urnes.

D'aquesta manera, el seu nom fa hores que és trending topic a Twitter, on molts estan d'acord amb la seva postura i altres es mostren totalment contraris.

Ana Rosa, tan directa com ens hi té acostumats, sembla tenir molt clar qui és el vertader vencedor d'aquestes eleccions.

I és que per a ella, Alberto Núñez Feijóo és el “guanyador de les eleccions generals, ja que ha aconseguit recuperar un munt de vots”, tot i que es tracta d'una “amarga victòria”.

A més, també ha aprofitat per enviar un missatge directe a l'actual president del govern, Pedro Sánchez, amb qui la periodista no acaba de simpatitzar.

Ana Rosa Quintana es pronuncia sobre el resultat de les eleccions

D'aquesta manera, ha obert el seu programa felicitant Sánchez per ser “el perdedor de les eleccions generals”.

"El PP ha guanyat les eleccions amb 136 escons i una pujada de 47 diputats, però hi ha una paradoxa inèdita", ha comentat.

"Per primera vegada en democràcia, podria governar i, de fet, sembla que governarà, el partit perdedor, el PSOE amb 122 escons. Això sí, si aconsegueix els suports necessaris per a la investidura de Sánchez, la pregunta és: quin en serà el preu?", s'ha preguntat.

Ana Rosa somrient mentre posa amb el cartell d''El Programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana, molt criticada a les xarxes socials | Mediaset

Encara més, Ana Rosa Quintana no dubtava a assenyalar que "mai en la història democràtica un perdedor havia sortit al balcó de la seu del seu partit a celebrar una derrota com ho va fer ahir Pedro Sánchez, aclamat per les seves ministres".

Unes paraules que han generat un gran enrenou a les xarxes socials, on altres usuaris també han aprofitat per pronunciar-se.

"L'editorial d'avui d'Ana Rosa Quintana rabiant pel resultat de les eleccions. Aquests 4 minuts són un autèntic plaer", han comentat.

Captura de la nit electoral a Telecinco amb Pedro Piqueras i els resultats
El resultat de les eleccions ha sorprès molta gent | Mediaset

"Ana Rosa Quintana, ets un mem", han criticat la presentadora. "Qui ha guanyat les eleccions ha estat Espanya, aquell país de vermells i marietes que tant us molesta a tu i als teus socis feixistes".

"Estimada, tens un peu fora de la televisió, perquè passada la ressaca, queden les audiències que t'han abandonat".