Nou logo de Gran Germà VIP

'GH Vip' revela un dels seus grans secrets i arrenca amb el fitxatge més inesperat

'GH Vip' arrenca amb el fitxatge més inesperat

'GH Vip' s'ha estrenat amb magnificència i és que ha sorprès en revelar-se la identitat d'una concursant que ningú tenia a les seves travesses: Jessica Bueno . A més, ella ha estat la primera a trepitjar la casa de Guadalix de la Serra.

Model i coneguda per ser l'ex de Kiko Rivera i Jota Peleteiro, Jessica ve a donar-se a conèixer de debò. Almenys, això és el que promet durant la seva entrada, que no ha deixat ningú indiferent.

Jessica Bé al cotxe camí a la casa de GH VIP
Jessica Bueno arriba a la casa de 'GH Vip' | Mediaset

Bastant emocionada, Jessica Bueno reconeix que s'embarca en aquesta aventura gràcies al suport de la família. De fet, durant el vídeo de presentació, ella ha parlat obertament sobre la seva situació sentimental actual.

La ruptura de la model amb Jota Peleteiro no passava desapercebuda per a ningú, sobretot perquè ha estat plena d'indirectes, retrets i rumors d'infidelitat.

Ara, queda clar que la model ve amb moltes ganes de donar-se a conèixer i sembla que el seu fitxatge ha agradat força a l'audiència, que ja s'ha pronunciat a les xarxes socials.

"Que fort el fitxatge de Jessica Bueno", es pot llegir a Twitter. "Podrem conèixer-la millor i això m'agrada, és coneguda però no ha anat explicant tota la vida".

I és que Jessica ha estat en un segon pla tots aquests anys, mantenint-se al marge de qualsevol polèmica. De fet, l'última cosa que en sabem és que actualment ha recuperat la il·lusió amb Pablo Marqués, que ja és un més dins de la seva família.

Tot i que, com sempre passa en aquests casos, tampoc no han faltat les crítiques, ja que hi ha qui opina que Jessica Bueno ha entrat a 'GH Vip' per guanyar notorietat després del seu divorci.

"Ai amiga... Et separes del teu marit futbolista milionari l'any passat i aquest any tornes a la tele. Quina casualitat!", han comentat.