Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment
GENT

Carmen Borrego destapa el que Edmundo Arrocet va fer a la seva mare

Carmen Borrego no vol saber res d'Edmundo Arrocet

Carmen Borrego ha acabat explotant contra Edmundo Arrocet després de molt de temps contenint-se. D'aquesta manera, no ha dubtat a destapar què va ser el que l'artista va fer realment a la seva mare, María Teresa Campos.

I és que ni Carmen Borrego ni Terelu Campos volen saber res més d'ell, sobretot perquè consideren que va ser el pitjor que li va poder passar a la mítica comunicadora.

"D'aquest senyor no he parlat mai, jo només he contestat a les coses que han dit ell i la seva filla", s'ha limitat a comentar durant la seva estrena a Vamos a ver.

Carmen Borrego com a col·laboradora de Anem a Veure a Telecinco
Carmen Borrego, implacable amb Edmundo Arrocet | Mediaset

"Aquest senyor és el pitjor que li va passar a la meva mare a la vida", ha sentenciat implacable. "No crec que tingui res de dolent a dir de la meva mare, perquè la meva mare mai no ho ha dit res d'ell", afegia amb seguretat.

Així, Carmen Borrego ha deixat molt clar que Edmundo va fer molt de mal a María Teresa. "Va agafar la meva mare en un moment molt feble", s'ha lamentat la col·laboradora.

A més, ha confessat que durant aquests darrers mesos, Arrocet no s'ha preocupat gens per l'estat de la presentadora.

Imatge d'Edmundo Arrocet amb María Teresa Campos, tots dos seriosos i amb ulleres de sol, el 2019
Edmundo Arrocet va estar sis anys amb María Teresa Campos | Europa Press

Carmen Borrego desemmascara Edmundo Arrocet

"Durant aquests últims mesos no s'ha preocupat per ella. Però tampoc li donaré tota la culpa a ell, perquè si ho hagués fet, tampoc hauria estat ben rebut", ha aclarit.

Carmen Borrego al plató d''Así es la vida' veient un vídeo d'Edmundo Arrocet
Carmen Borrego no vol saber res d'Edmundo Arrocet | Mediaset

L'exclusiva que el còmic planeja concedir parlant sobre María Teresa Campos no ha fet gens de gràcia a les filles. I és que tal com han destapat en primícia a TardeAR, l'entrevista apareixerà a la revista Diez Minutos demà mateix.

Una entrevista en què Edmundo Arrocet no s'hauria tallat a l'hora d'atacar tant a Carmen Borrego com a Terelu, a qui acusa d'haver abandonat la seva mare.

"En sis anys, Terelu va anar a casa unes sis vegades i Carmen ni això", és un dels impactants titulars que ens ha regalat. A més, Arrocet també assegura que María Teresa es va voler casar amb ell per deixar-li una pensió, encara que finalment no van poder complir el seu somni.