Muntatge de fotos en primer pla de Makoke, mirant a càmera, i a la dreta Irene Urdangarin
GENT

Makoke dóna l'última hora sobre Irene Urdangarin que ningú no esperava

Makoke ha compartit l'exclusiva a 'Así es la vida'

Makoke ha decidit frenar 'Así es la vida' per donar l'última hora sobre Irene Urdangarin. I és que segons ha explicat la col·laboradora, la filla de la infanta Cristina ja estaria vivint amb la seva àvia, la senyora Sofia.

Quelcom sobre el que ja es venia especulant durant els últims dies en diversos programes. Pel que sembla, la idea d'Irene Urdangarin era començar els estudis a l'escola d'hostaleria de Suïssa, però sembla que encara no ho té del tot clar.

Captura de Makoke molt seriosa al programa 'Así es la vida' de Telecinco
Makoke dóna l'exclusiva a 'Así es la vida' | Mediaset

Just per això, hauria optat per prendre's un any sabàtic en què espera centrar-se en si mateixa i trobar realment una cosa que l'apassioni.

Un any en què també aprofitarà per treure's el carnet de conduir o estudiar algun idioma, cosa que vindrà bé a l'hora de reforçar el seu currículum. "Estudiarà alemany", asseguren.

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin viurà amb la seva àvia Sofia | Europa Press

Irene Urdangarin es pren un any sabàtic

I, per a sorpresa de molts, Makoke ha informat els seus companys que la jove ja estaria completament instal·lada a Zarzuela. Una exclusiva que ningú esperava i que ha tingut accés de primera mà.

"Ja està totalment instal·lada, viurà amb Doña Sofía i amb la germana, amb la seva àvia i la seva tia àvia", ha explicat. "El primer dia ja se'n van anar a sopar les tres juntes de súper amigues", sosté la col·laboradora.

Tot i això, tot indica que Irene no passarà tot l'any a Madrid, sinó que "estarà anant i venint". A més, com ja havia entrat en aquesta acadèmia d'hostaleria, els seus pares han estat força permissius amb ella.

Fotografia d'Irene Urdangarin sortint d'un restaurant a Ginebra, Suïssa, després d'un sopar amb la família
Irene Urdangarin ha decidit prendre's un any sabàtic | Europa Press

Encara que l'última cosa que volen és que estigui sense fer res, i per això també li han posat certes condicions, com la de treure's el carnet.

Des d''Así es la vida' han volgut acostar-se a l'autoescola on estudiarà la filla d'Urdangarin. I és que després de buscar a Barcelona i Ginebra, la noia arribava a la conclusió que la millor opció per a ella és treure's el carnet a Madrid.

A la capital, Irene també compta amb el suport de la seva cosina, Victoria Federica, a qui està molt unida i amb qui segur compartirà moltes nits de festa.