Muntatge en primer pla de Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana feliços
GENT

Jorge Javier Vázquez té clar el pla d'Ana Rosa Quintana amb Telecinco

Jorge Javier Vázquez està al dia de les intencions de la seva companya de cadena

Jorge Javier Vázquez ha estat durant molts anys un dels presentadors estrelles de Telecinco. I aquest honor l'ha compartit també amb una altra figura insigne de la cadena, Ana Rosa Quintana. Tot i això, ara ells es troben en punts diferents: ell allunyat de la televisió i ella preparant un gir laboral.

Jorge Javier, malgrat estar fora dels platós per un problema de salut, està al dia de tot el que passa a Mediaset. Per aquest motiu, coneix el que la seva excap i companya pretén aconseguir amb el seu pròxim format. El català sap molt bé quin n'és el pla.

Jorge Javier Vázquez té molt clar l'objectiu d'Ana Rosa Quintana

Jorge Javier Vázquez, que es rumoreja que podria tornar a la tele i que sembla tenir un judici pendent, ha rebut més d'un revés dur últimament. En concret, el seu estat emocional s'ha esquerdat, pel que sembla, després de saber que Telecinco posava fi a Sálvame. Sí, al programa que ha presentat durant ni més ni menys que 14 anys.

Ha vist que la nova directiva ha acabat d'arrel amb aquest format i hi ha trobat ràpidament substitut. En efecte, a partir del setembre, aquest buit a la graella l'ocuparà TardeAR, un nou espai que serà presentat per Ana Rosa. Aquesta deixa els matins, durant els quals ha estat líder, per tornar als seus orígens, a les tardes.

Jorge ha conegut ara, perquè Quintana ha parlat a Pronto, que va ser el conseller delegat del grup qui li va proposar aquest nou treball. I també que la madrilenya ho va acceptar perquè creia que li hi devia a aquell i perquè l'apassionen els reptes.

Jorge Javier amb els braços oberts al Deluxe
Jorge Javier ha vist que 'Sálvame' s'ha retirat i el substituirà un altre espai de Quintana | Mediaset

Vázquez ha descobert amb aquesta entrevista quin és el pla de la seva excap a partir d'aquest moment. Ha sabut que ella pretén convertir-se en la 'reina de les tardes', per donar així a Telecinco la remuntada d'audiència que necessita. Per això, entre altres coses, hi està fent fitxatges importants, com ara Manu Marlasca.

Tanmateix, el presentador també ha deduït que un altre objectiu indirecte que té ella és 'esborrar' per sempre Sálvame. Vol aconseguir el suport massiu del públic perquè així es deixi de parlar de les dades que aquell format va arribar a assolir. Dessitja que, d'una vegada per totes, passi a la història i s'obri un nou rumb a la cadena.

Jorge Javier sap que si Ana pretén aquesta fi és per més motius. Primer, perquè ella es consolidaria més com a pilar de Mediaset, en un moment on rep moltes crítiques d'espectadors per la manca d'imparcialitat política. Segon, perquè donaria el KO a La Fábrica de la Tele i al seu programa insigne, amb què va tenir enfrontaments després de qüestionar-la professionalment amb la docusèrie de Rocío Carrasco.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Ana Rosa Quinatana seria el 14 de juny de 2023
Jorge Javier Vázquez sap que Ana Rosa Quintana pretén fer desaparèixer per sempre l'estela de 'Sálvame' | Mediaset

Jorge Javier Vázquez és conscient que Ana Rosa Quintana no ho tindrà fàcil

El presentador català, malgrat tot, sap que la seva companya ho tindrà complicat per assolir la seva meta. Pel que sembla, el públic de Sálvame està 'boicotejant' Telecinco, només cal veure que el programa que ara el substitueix, Así es la vida, està sent un estrepitós fracàs.

De la mateixa manera, Jorge sap que Ana Rosa competirà contra durs rivals. Ens estem referint a la sèrie La Promesa i a l'espai Y ahora Sonsoles.

I, per si no n'hi hagués prou, la presentadora té previst continuar abordant qüestions polítiques, cosa que no la beneficia. És clar, perquè està patint atacs i baixades d'audiència als matins.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier Vázquez té clara la complicada situació que s'hi acosta. | Mediaset

Vaja, que ell té molt clar que Quintana té un objectiu, però que aconseguir-ho no serà gens senzill. A més a més, una dona que també ha parlat del possible retorn del català a la televisió.

Exactament ha dit: “Tant de bo, la veritat, jo me n'alegro molt”.

“Jorge Javier Vázquez és un dels millors comunicadors d'aquest país i crec que seria fantàstic. Primer, perquè vol dir que està bé. I, després, perquè és boníssim i sempre aporta, és un dels meus 'monstres'”.