Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient

Fidel Albiac descobreix que l'enemic de Rocío Carrasco ha passat a l'acció

La dona de Fidel Albiac no guanya per a disgustos

Fidel Albiac, flamant marit de Rocío Carrasco, ha estat veritablement conscient durant anys que la seva dona carrega amb molts enemics a la seva esquena. Una llista de rivals que va créixer considerablement amb motiu de l'emissió de les seves dues docuseries.

A causa d'això, són molts els enemics que ataquen la dona de Fidel Albiac sense parar, ja sigui mediàticament o per via legal.

La qüestió és que la mare de Rocío Flores, faci el que faci, sempre rep crítiques negatives. Tenint en compte això últim, no va ser estrany el que va passar fa uns dies, ja que un periodista molt reconegut, el qual és just un dels seus grans enemics, va carregar sense pietat contra la dona de Fidel Albiac.

Nou revés a la vida de la dona de Fidel Albiac

El més segur és que a ningú no li sorprengui que el periodista Jesús Manuel Ruiz ha estat des de temps immemorials un dels detractors més fidels de Rociíto. Ho sap el mateix Fidel Albiac, igual que tothom.

Primer pla Fidel Albiac serio pels carrers de Madrid
Fidel Albiac és conscient que el periodista mai no ha defensat la seva dona | GTRES

Com s'esperava, la setmana passada, l'excol·laborador de Sálvame no va perdre l'oportunitat de posar contra les cordes la dona de Fidel Albiac després de descobrir què li va passar a aquesta.

I és que, el 6 de juliol passat, Ruiz va ser un dels primers a assegurar el cop dur que havia rebut la filla de 'La más grande', legalment parlant. Tal com va confessar el periodista en exclusiva a través del mitjà per al qual col·labora, Esdiario, la dona de Fidel Albiac havia perdut la seva última batalla judicial contra Olga Moreno.

Jesús Manuel Ruiz a l'estrena de l'obra 'Desatadas', de Paz Padilla
L'excol·laborador no va dubtar a tornar a clavar-li un altre atac a la dona de Fidel Albiac | Europa Press

Cal recordar que al seu dia, Carrasco va interposar una demanda contra la llavors dona del seu exmarit per l'entrevista que va concedir a Sálvame Deluxe el 2019. En aquesta trobada, la sevillana va parlar de molts aspectes de la seva vida amb els fills de Rociíto, cosa que no va agradar ni un pèl a aquesta última.

Pel que fa a això, la dona de Fidel Albiac demanava més de 150 mil euros pel dany que ha ocasionat, suposadament, Moreno durant tots aquests anys. El cas és que, segons va avançar Ruiz, el Jutjat de Primera Instància número 5 de Madrid va fallar a favor de la dissenyadora i, per tant, ja no hi haurà més recursos.

“Davant les dues instàncies i el Tribunal Suprem. Aquí ja no hi cap recurs. Rocío Carrasco va camí de convertir-se en el personatge de la justícia anomenat 3-0. Tres victòries de Moreno davant de 0 de Carrasco”, va explicar l'excol·laborador.

Fidel Albiac va ser testimoni que Ruiz va assegurar que el motiu pel qual Rociíto va perdre va ser perquè ella també va vendre la seva vida a les seves dues docuseries, igual que ho va fer Olga Moreno a l'esmentada entrevista.

Per descomptat, la dona de Fidel Albiac no guanya per a disgustos i menys quan li toca bregar amb aquesta mena d'enemics, com Jesús Manuel Ruiz.