muntatge de joaquín prat a Telecinco amb una foto rodona d'Isabel Rábago

GENT

Joaquín Prat explica la veritat sobre el problema de salut que ha tingut Isabel Rábago

Isabel Rábago ha abandonat les instal·lacions de Telecinco i ha demanat ajuda al servei mèdic de la cadena

Isabel Rábago és una de les col·laboradores més mediàtiques de Telecinco i ha aconseguit un lloc al costat del Joaquín Prat. Treballa amb el presentador de Vamos a ver a El Club Social del programa i aquest dijous ha desaparegut de forma sobtada. El Joaquín s'ha vist obligat a explicar la veritat sobre el problema de salut que ha retirat de la petita pantalla a la Isabel.

El Joaquín Prat ha explicat que la periodista ha hagut de demanar ajut al servei mèdic de Mediaset. S'ha presentat a les instal·lacions del Grup disposada a complir la seva feina, però s'ha vist obligada a tornar al seu domicili. Afortunadament està bé i tot ha quedat en un petit ensurt.

Captura de 'Vamos a ver' amb Joaquín Prat parlant amb un pol verd el 7 de març de 2024
Joaquín Prat ha donat la cara per la seva companya | Mediaset

"El que li ha passat a la Isabel Rábago és que li ha vingut un mareig per una baixada de sucre. Per això no la veuen asseguda al plató", ha començat dient el Joaquín. "Han vingut, li han pres la tensió, li han donat una Coca-Cola i l'han pujat amb la gent del servei mèdic de Mediaset".

La Isabel ha desaparegut d'un moment a l'altre i l'audiència ha començat a especular, per això el Joaquín ha explicat què estava passant. "Però com no li ha de donar la baixada de tensió amb aquesta gent?", ha comentat en to d'humor. Rábago és una de les col·laboradores més treballadores, per això la passió que posa a la feina li ha passat factura.

Joaquín Prat, sobre Isabel: "Està perfecta"

La Isabel Rábago té relació amb moltes cares rellevants dins de Telecinco. Per això la seva presència a la petita pantalla és tan necessària. En aquests moments està de plena actualitat perquè té informació sobre la Carmen Borrego i el José María Almoguera.

Isabel Rábago al plató de 'Vamos a veure' amb el rostre seriós mirant a càmera
Isabel Rábago està de plena actualitat | Mediaset

Un altre dels temes que controla la Isabel és el conflicte que han protagonitzat la Bárbara Rey i l'Ángel Cristo. Tot i això, els espectadors hauran d'esperar un temps per descobrir les seves opinions. Tot i això, el Joaquín ha assegurat que la seva companya "està perfecta".

La Isabel ha participat en els programes més importants de Telecinco i coneix perfectament com funciona el món de l'espectacle. A més de ser una gran periodista i escriptora, sap entretenir millor que ningú, i per això la seva absència ha generat tant enrenou.

➡️ Gent

Més notícies: