Muntatge de Joaquín Prat a Telecinco amb una foto de Mayte Zaldívar rodona

GENT

Joaquín Prat i el seu equip destapen què ha passat amb la mansió de Mayte Zaldívar

Mentre vivia amb Julián Muñoz, Mayte Zaldívar pernoctava en una mansió que ara és una vila de luxe

Joaquín Prat i l'equip que lidera a Vamos a Ver han descobert el que ha passat amb la casa que la Mayte Zaldívar tenia a Marbella. Estem parlant d'una mansió que ara ha esdevingut una vila de luxe, ja que està situada en una de les millors zones de la ciutat. L'ex del Julián Muñoz ha deixat aquest immoble per portar una vida més modesta i d'acord amb el seu nou nivell d'ingressos.

El Joaquín Prat ha comentat com està portant la Mayte la malaltia del Julián Muñoz. Ha connectat en directe amb una de les reporteres i aquesta periodista ha revelat que la mansió de Zaldívar ha donat un gran canvi. Ningú no sabia que ara pertany a una altra persona que ha decidit fer una reforma completa per modernitzar-la i adaptar-la a les noves tendències.

Mayte Zaldívar amb rostre seriós contestant la premsa
Mayte Zaldívar és al costat de Julián Muñoz | Telecinco

La Mayte ja no treballa a la televisió i s'ha hagut d'adaptar, per això s'ha desfet del seu patrimoni. Actualment regenta un local al mercat municipal de Marbella i porta una vida humil. Tot ho comparteix amb el seu xicot, que entén perfectament que estigui preocupada pel pare de les seves filles, l'Elia i l'Eloísa.

"La Mayte està donant una lliçó familiar a totes aquelles persones que no aconsegueixen entendre que en atacar al teu ex només fas mal a les teves filles", ha declarat l'Alessandro Lequio. Després ha definit la que va ser col·laboradora de Telecinco com "una gran persona". La resta de tertulians del Joaquín Prat han destacat la capacitat que ha tingut la Mayte per deixar enrere el seu passat gloriós.

Mayte Zaldívar ha venut casa seva

El Joaquín Prat ha donat pas a una connexió en directe per aclarir els dubtes que hi ha sobre la Mayte. Ningú sap exactament a què es dedica i amb qui comparteix la seva vida, però la veritat ha vist la llum. Fonts properes asseguren que després de sortir de la presó va vendre la casa de Marbella i ara viu en una altra de més modesta.

Primer plànol de Julián Muñoz amb rostre seriós i assenyalant amb el dit
Julián Muñoz, pare de les dues filles de Mayte Zaldívar | Mediaset

"Ella ha guanyat molts diners i ara no li han caigut els anells a l'hora de tornar a la seva antiga professió". Al programa de Prat han explicat que ara està exercint de cuinera, cosa que feia abans d'arribar a la televisió. La Mayte Zaldívar treballa al mercat municipal de Marbella i no té cap intenció de tornar als mitjans.

Zaldívar ja va complir amb la justícia i aparentment ara no té cap compte pendent amb ningú. A Telecinco asseguren que ha aconseguit sortir del pou gràcies a la capacitat de treball. Però els seus ingressos no són tan elevats com abans i ha hagut de posar a la venda la joia del patrimoni.

➡️ Gent

Més notícies: