Muntatge d'Isabel Rábado amb la Laura Matamoro en una foto rodona i situada a l'esquerra

GENT

El criticat comentari que Isabel Rábago ha fet sobre la vida de Laura Matamoros

Isabel Rábago ha fet broma amb Laura Matamoros, però els seus companys li han recriminat el seu comportament

Laura Matamoros treballa com a col·laboradora a Vamos a Ver, espai on coincideix amb la Isabel Rábago. La periodista li ha fet un comentari que els companys consideren desafortunat. La Isabel ha parlat de la vida de la Laura, assegurant que l'única cosa que li falta per ser completament feliç és una parella.

La Isabel Rábago parlava en to d'humor, realment el que volia era saber com es troba el cor de la Laura. El problema és que ha parlat d'un tema molt sensible, per això l'Antonio Rossi ha saltat. El tertulià ha intervingut per recordar a la Laura que "no necessita ningú" a la seva vida i que pot ser feliç.

Laura Matamoros en un debat de GH VIP
Laura Matamoros torna a ser la protagonista | Mediaset

La Laura Matamoros ha trencat la seva relació amb el Benji Aparicio, pare dels seus dos fills. Es van donar una segona oportunitat que no ha acabat bé i des de llavors no ha tornat a trobar l'amor. Això ho sabem gràcies a l'astúcia de la Isabel, tot i que el seu comentari ha estat molt criticat.

Rábago, mentre els col·laboradors de Vamos a Ver felicitaven Matamoros pel seu 31 aniversari, ha analitzat la situació. Tots estaven comentant el sorprenent canvi físic de la Laura i la Isabel ha anat un pas més enllà. "Només et falta una parella", li ha dit, generant un acalorat debat a plató.

Matamoros ha revelat que la seva vida està així perfectament i que de moment no vol cap complement.

Laura Matamoros, portada d'una coneguda revista

El Joaquín Prat ha felicitat la seva companya Laura per haver protagonitzat la nova portada de Women's Health. "És que faig esport cada dia, als matins", ha comentat molt orgullosa. Després, contestant a la Isabel Rábago, ha assegurat que en aquest moment de la seva vida no necessita cap parella perquè així pot passar més temps amb els seus fills.

La Laura ha fet broma amb el Joaquín, convidant-lo que li recomani algun amic seu. El presentador s'hi ha negat, reconeixent que alguns homes són poc recomanables. Aquesta és la raó per la qual Matamoros pensa que el mercat de l'amor no passa un bon moment.

Muntatge d'Isabel Rábago amb cara de sorpresa i Joaquín Prat enfadat
Isabel Rábago ha fet broma amb Laura Matamoros | e-noticies.cat, Mediaset

La Isabel sap crear espectacle millor que ningú i només ha volgut generar un debat interessant. L'inconvenient és que ha tocat un tema molt delicat. No és la primera vegada que Rábago protagonitza un enrenou d'aquestes característiques a les xarxes socials, però ella es manté ferma als seus principis.

La periodista fa molts anys que treballa a la petita pantalla i sap on són els límits. En cap moment ha intentat ofendre la Laura ni fer un comentari retrògrad, només estava jugant.

➡️ Gent

Més notícies: