Primer pla de Jesús Vázquez feliç a la presentació de 'Para toda la vida'

Jesús Vázquez reprèn el millor costum fora dels platós de Telecinco

Jesús Vázquez ens ha deixat amb la boca oberta amb allò que ha fet

Jesús Vázquez és un dels presentadors més coneguts de la televisió del nostre país i un dels pilars de Mediaset des de fa anys. No obstant això, no podem oblidar que en la seva llarga trajectòria professional també va provar sort en un altre sector que és la seva gran passió: la música. Això sí, la seva carrera com a cantant va durar poc.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Doncs bé, Jesús sembla que ara ha decidit reprendre aquesta afició que manté fora dels platós. S'ha tornat a posar davant d'un micròfon per cantar. Però no és que hagi de presentar nou disc, tranquils, ho ha fet dins una campanya publicitària.

Jesús Vázquez ha recuperat la seva afició fora de la televisió: la música

Jesús Vázquez està encantat ara, professionalment, presentant el concurs de Telecinco Allá tu. Tot i això, aquesta tasca la compagina exercint d'imatge per a una de les empreses de telefonia del nostre país, Jazztel. I precisament aquesta tasca publicitària és la que li ha permès tenir l'oportunitat de retrobar-se amb el 'jo cantant'.

Captura d''Allá Tu' amb Jesús Vázquez presentant feliç
Jesús Vázquez s'ha atrevit a tornar a fer el que va fer fa més de dues dècades | Mediaset

El gallec cap al 1993, en un moment de gran èxit per a ell, va decidir diversificar la seva carrera. Així, tenint en compte que el fascina cantar, va decidir fer el salt al sector musical. I ho va fer llançant al mercat un àlbum discogràfic: A dos milímetros escasos de tu boca.

El treball va ser un èxit, tenint com a single Y yo te besé, i va aconseguir un disc d'or alhora que va realitzar nombrosos concerts. Però aviat es va adonar que patia massa, que no era lloc, i va deixar la música. Tot i que ara s'ha tornat a retrobar 'professionalment' amb ella.

Jesús Vázquez - Y Yo Te Besé

Jesús ha acceptat el repte de Jazztel de fer una nova campanya publicitària en què tornés a ser artista. Ha enregistrat un videoclip on apareix interpretant una versió singular de Ballar enganxats de Sergio Dalma. Aquest nou tema es titula Tan solo ahorrar, no es ahorrar i en les imatges a Jesús se'l veu cantar, ballar i fins i tot tocar el piano.

Vázquez ha mostrat a tothom així la seva veu esquinçada i com es deixa endur amb la música. S'ha lliurat completament a aquest nou repte, que li ha permès gaudir públicament una altra vegada de la seva passió.

Jesús Vázquez rep moltes opinions després de tornar com a cantant

El presentador de La quinta marcha i amic de Jorge Javier no ha deixat ningú indiferent amb el seu retorn al món de la cançó. Des que ell ha compartit el seu videoclip a xarxes són molts els likes que ha rebut, més de 2800, i també els comentaris. I és que nombrosos internautes no han volgut perdre l'oportunitat de donar-ne el punt de vista.

Els fans incondicionals de Jesús Vázquez estan encantats de tornar-lo a veure cantant. I ho han manifestat amb missatges com aquest: “Quina alegria. Encara guardo el vinil del teu disc, gràcies per tot el que ens dones”.

En aquesta mateixa línia trobem: “Que bé cantes i que bonic aquest anunci quan poses tu la veu. És que tot se't dóna bé, però el que se't dóna millor és ser bona persona” i “Tens una veu molt agradable. M'encanta, quan un concert?”.

Posat de Jesús Vázquez somrient a The Bachelorette
Jesús Vázquez no ha aconseguit posar d'acord a tothom amb la faceta de cantant | Mediaset

Això sí, també ha rebut piulades dels que creuen que se li dóna millor presentar que cantar. Exemples són aquests: “Estilo David Summers, jajaja”, “T'adoro, però el teu no és cantar” i “Em parteixo. Ai mare, quina momentàs jajaja”.

Sense oblidar: “Si us plau, dedica't a allò teu, presentador. Deixa espai a les noves generacions que ho fan molt bé. Tu ja tens la vida resolta”.

Vaja, que Jesús s'ha lliurat al màxim tornant a cantar, encara que sigui per a un anunci, però no ha convençut tothom.