Primer pla de Jesús Vázquez amb rostre neutre

Jesús Vázquez rep la pitjor notícia sobre 'Allà tu' dues setmanes després de l'estrena

Jesús Vázquez s'assabenta dels motius que han portat els seus caps a prendre aquesta decisió important

Jesús Vázquez ha rebut la pitjor de les notícies. I és que, només dues setmanes després del retorn televisiu, el presentador i el seu nou programa han desaparegut de la graella de Telecinco.

Després d'anys allunyat de la petita pantalla, Mediaset España va tornar a confiar-hi per ressuscitar un dels formats més mítics de la televisió de nou país, ¡Allá tu!.

Jesús Vázquez amb un xec al segon programa d'Allà Tu
Jesús Vázquez està molt content amb el seu retorn a Telecinco | Mediaset

Diumenge passat, 9 de juliol, Jesús Vázquez va tornar a convertir-se en el mestre de cerimònies d'aquest famós concurs. "Per mi, personalment, la tornada de ¡Allá tú! significa una empenta d'il·lusió terrible", va assegurar el televisiu durant la seva entrevista per a Vertele.

A més, el presentador no va tenir cap problema a assegurar que, malgrat haver conduït una gran quantitat de programes durant els seus 33 anys de carrera, Allà tu! li "va marcar molt":

"Sense desmerèixer cap, el format en què més m'he divertit, m'he sentit més còmode i he viscut més moments bojos i emocionants, sens dubte, és aquest".

Ara, Jesús Vázquez acaba d'assabentar-se del motiu pel qual els seus caps van decidir aquest diumenge cancel·lar el format tan sols dues setmanes després de la seva estrena. Però, pel que sembla, hi ha una raó de pes després d'aquesta decisió.

Jesús Vázquez i el seu programa desapareixen temporalment de Telecinco

Jesús Vázquez han desaparegut de la graella de Telecinco aquest diumenge. I és que, malgrat la bona acceptació que ha tingut Allà Tu! per part de l'audiència, els directius han decidit cancel·lar l'emissió d'aquest 23 de juliol.

Durant el seu debut, aquest conegut concurs televisiu va aconseguir captivar el 12,3% de l'audiència, cosa que es va traduir en 1,2 milions d'espectadors. Tot i això, i encara que en les emissions posteriors les dades van baixar tímidament, ha aconseguit mantenir aquests bons resultats.

Després de conèixer aquestes dades, moltes s'han preguntat pels motius que han portat la cúpula de Mediaset a prendre aquesta decisió important amb Jesús Vázquez.

Plànol curt de Pedro Piqueras presentant els Informatius de Telecinco
Pedro Piqueras ha presentat aquest diumenge un programa especial dedicat a les eleccions generals | Mediaset

La raó no ha estat cap altre que la celebració de les eleccions generals i posterior retrobament dels vots. I és que, durant aquesta nit, Informativos Telecinco ha emès un programa especial dedicat exclusivament a aquests comicis.

Per a l'ocasió, Pedro Piqueras ha comptat amb la col·laboració dels seus companys Juan Pedro Valentín i Isabel Jiménez. A més, Narciso Michavila, president de GAD3, ha acudit per compartir els resultats de l'enquesta a peu d'urna realitzada per aquesta consultora per a Mediaset.

A partir d'aquesta setmana, està previst que Jesús Vázquez i el concurs Allá Tu! tornin a recuperar el dia d'emissió. No obstant això, la seva situació dins de Mediaset podria canviar d'aquí a una mica.

I és que, encara que al principi els alts càrrecs d'aquesta empresa van pensar en aquest concurs per al Prime Time dominical de Telecinco, la cadena no descarta modificar-ne l'horari.

En anteriors edicions, el concurs de Jesús Vázquez acompanyava diàriament els televidents durant la franja vespertina. Una dinàmica que no ha estat descartada per l'empresa de Fuencarral.

Segons Eduardo Escorial, director d' Entreteniment i Actualitat de Mediaset España, la companyia està plantant la possibilitat que el concurs torni a comptar amb una emissió diària.

Jesús Vázquez assenyalant el cartell d'Allà Tu a Telecinco
Jesús Vázquez podria tornar a les tardes de Mediaset | Mediaset

"Programar un xou a Prime Time era una de les idees que volíem testar i aquest programa, que tenim afecte, era una de les grans apostes. Hi ha la possibilitat de passar-ho a tira diària", ha assegurat aquest professional de la comunicació.

Per la seva banda, Jesús Vázquez també es va pronunciar sobre això. Fa uns dies, durant la seva entrevista per a Vertele, va confessar que encara "no hi ha cap pla fixat":

"Es va dir que el que funciona no es toca. Si de sobte ens va molt bé al prime time, segurament ens quedarem. O el mateix, si agrada, decideixen provar en tira diària, a mi em semblarà molt bé tot".