Primer pla de María Patiño al photocall de 'Padre no hay más que uno'

María Patiño: la dinerada que pot guanyar gràcies al seu nou programa a Netflix

María Patiño podria embutxacar-se una gran quantitat de diners gràcies a aquest nou projecte audiovisual

María Patiño acaba de convertir-se en el centre de totes les mirades després de sortir a la llum una dada inesperada sobre el seu pròxim projecte laboral. I és que, s'acaba de filtrar la quantitat de diners que podria embutxacar-se gràcies al seu nou programa a Netflix.

Divendres passat, 14 de juliol, la presentadora i la seva companya, Terelu Campos, van ser les encarregades de penjar el cartell de "es traspassa", a les portes del plató del Deluxe.

María Patiño i Terelu Campos al final del Deluxe amb Kiko Hernández i Carmen Borrego
María Patiño i els seus companys s'acomiaden de l'audiència de Telecinco | Mediaset

Després de gairebé cinc lustres en antena, María Patiño i la resta dels seus companys es van acomiadar per sempre de l'audiència de Mediaset España amb un programa ple de sorpreses.

Tot i això, el moment més emotiu es va produir al final de l'emissió. I és que les dues presentadores no van voler deixar passar l'ocasió per pronunciar unes paraules de comiat.

"Volem desitjar als pròxims llogaters d'aquest plató que siguin tan feliços aquí treballant com ho hem estat nosaltres. Part de la nostra energia es queda aquí dins, aprofiteu-la", va dir María Patiño, dirigint-se directament al nou equip de TardeAR.

Per part seva, la germana de Carmen Borrego ha assegurat que, durant aquests 14 anys, havien estat "molt feliços" fent el que millor saben fer: entretenir l'audiència. "Només esperem que, quan us recordeu del Deluxe, se us escapi un somriure".

Ara, i encara que continua conservant la seva feina a Socialité, María Patiño ja ha posat rumb cap a la seva nova aventura laboral amb diversos dels seus companys de feina. Tanmateix, sens dubte, el que més ha cridat l'atenció és la sorprenent quantitat de diners que la televisiva guanyarà gràcies a Netflix.

María Patiño guanyarà molts diners amb el seu nou projecte

María Patiño ja està de camí a Miami per començar amb les gravacions del seu nou docureality. Segons va transcendir fa unes setmanes, diversos col·laboradors de Sálvame han estat seleccionats per a la nova proposta de Netflix.

Entre els professionals que acompanyaran la presentadora en aquesta aventura hi ha Belén Esteban, Kiko Hernández, Lydia Lozano, David Valldeperas, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Chelo García-Cortés i Víctor Sandoval.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Els col·laboradors de 'Sálvame' viatgen fins a Miami per començar les gravacions | GTRES

Aquesta plataforma ha decidit ajudar María Patiño i els seus companys de feina. Per això, a través d'aquest projecte audiovisual, intentaran "ressuscitar" el famós programa de La fábrica de la tele després de la polèmica cancel·lació.

Tot i això, i encara que encara no han transcendit gaires detalls sobre aquesta producció, Diego Arrabal ha compartit al seu canal de YouTube una inesperada informació.

Durant un dels seus últims directes en aquesta plataforma, el paparazzi ha revelat quin és el sou que María Patiño i els seus companys rebran per les gravacions d'aquesta primera temporada.

Segons Arrabal, els extertulians de Telecinco cobraran uns 10 000 € per cadascun dels sis episodis que formen aquest reality. Així que, si és certa aquesta informació, els televisius cobraran un total de 60 000 €.

Una quantitat que, en comparació amb el que guanyaven a Sálvame, ha suposat una gran millora per a molts d'ells. De fet, ha transcendit que els sous de María Patiño i la resta de tertulians anaven des dels 600 € fins a 1400 € per programa.

Muntatge en primer pla de Diego Arrabal seriós i María Patiño feliç
Diego Arrabal destapa el sou de María Patiño | Europa Press, Mediaset, E-Noticies

Els més ben pagats eren, sens dubte, Kiko Matamoros i Kiko Hernández, ja que cadascun arribava als 1400 € al dia. Molt a prop hi havia Belén Esteban, Lydia Lozano i la presentadora de Socialité, els sous de les quals oscil·laven entre els 950 € i els 1100 €.

A més, a aquesta quantitat María Patiño havia de sumar-hi els diners de les seves intervencions com a mestra de cerimònies del Deluxe.

Una altra dada que ha vist la llum és la data en què s'estrenarà aquest nou reality de Netflix. Tot i que encara no s'ha fixat un dia per a la seva emissió, es preveu que el primer episodi vegi la llum la tardor que ve.