Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient
GENT

Belén Esteban confirma les sospites de Miguel Marcos després d'arribar a Miami

Belén Esteban és a Miami gravant el nou 'Sálvame' per a Netflix

Belén Esteban està sent notícia aquests dies per la seva suposada crisi amb el marit , Miguel Marcos. Però també, i sobretot, perquè ha emprès rumb a terres nord-americanes, concretament a Miami. I és que allà està gravant el nou Sálvame per a Netflix .

Belén és conscient que hi ha molta curiositat per saber com funciona aquest espai i com ella i els seus companys estan vivint aquesta experiència. I, pel que sabem fins ara, s'han confirmat les sospites que la parella tenia. Sí, que no està deixant ningú indiferent.

Belén Esteban 'arrasa' en el seu nou camí laboral per terres americanes

La mare d'Andrea Janeiro, després de la cancel·lació de Sálvame , va veure que La fábrica de la tele va arribar a un acord amb l'esmentada Netflix. Gràcies al mateix es va acordar l'enregistrament d'un docureality en què Belén i set dels seus companys més fossin els protagonistes. Un espai on el que es mostraria és com ells coneixien i s'adaptaven a la indústria televisiva als Estats Units.

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Belén Esteban ja està amb els seus companys a Miami | GTRES

Belén aquests dies ja ha viatjat a Miami amb la resta d'integrants de l'equip per començar l'enregistrament. Un cop allà han acudit a diversos programes de televisió amb què ha quedat una cosa clara que ja se sospitava. Ens estem referint que ella, igual que passa al nostre país, no està deixant indiferent ningú.

Esteban l'hem vist acaparant el protagonisme en formats com Siéntese quien pueda, de Univisión. En aquest espai, on ha acudit amb Terelu, Matamoros i Sandoval, ha estat com peix a l'aigua. Sí, com ho llegeixes.

La de San Blas ha estat divertida, ha cantat, ha tingut els seus habituals pics amb Kiko i s'ha atrevit a ballar reguetón. És més, fins i tot ha opinat dels personatges famosos del lloc com si fos una experta. Així, sobre la cantant Chiquis Rivera ha afirmat: “Sóc molt fan d'ella i l'he seguit sempre”.

“La seva família no s'ha portat bé amb ella i amb els germans, però afortunadament les coses ara s'estan arreglant. Un dia m'agradaria conèixer-te”.

Vaja, que s'ha mostrat amb total capacitat per donar espectacle i per exercir com a col·laboradora de qualsevol programa, fins i tot de Miami.

Belén Esteban està generant molt enrenou en xarxes socials

L'ex de Jesulín ha provocat una allau de comentaris en xarxes socials després de veure's les primeres incursions a la televisió nord-americana. La veritat és que són moltes les persones que no han dubtat a aplaudir-la i a deixar de manifest que donarà molt del que parlar. Sí, que hi ha molta Belén Esteban per a estona.

Per això, com ara “És la reina del poble espanyol i americà”, “Sembla que ha treballat en aquest programa tota la seva vida” i “Acaba d'arribar i està arrasant. Està demostrant que és tot un monstre televisiu. Telecinco no trigarà a penedir-se del que ha fet i falta per veure la resta”.

Sense oblidar: “És que se'ls menja”, “Quina meravella de dona”, “És la millor”, “Co-presentadora a Miami ja” i “S'ha posat a estudiar la faràndula llatina per imposar-se”.

Belén Esteban parlant a 'Seieu quien pueda', programa d'Univisión
Belén Esteban està 'arrasant' | Twitter, tui_oficial

Això sí, no podem negar que també han aparegut alguns detractors de la col·laboradora que l'han criticat obertament per la seva participació a Univisió. L'han qüestionat amb missatges com “Que la fitxin i no torni”, “Estic és molt heavy” i “Quina mandra”. Sense passar per alt altres que han tirat d'ironia per atacar-la: “La deixes un anyet d'ambaixadora d'Espanya a Sud-amèrica i reconstruïm l'imperi”.