Jessica Bueno i Luitingo somrients posant davant d'un fons de plantes, amb una il·lustració d'una dona embarassada i un signe d'interrogació a la cantonada inferior dreta.
GENT

Jessica Bueno, després de mesos en silenci, revela si està embarassada de Luitingo

Jessica Bueno aclareix tots els dubtes sobre els rumors que apunten cap al possible embaràs al costat de Luitingo

Fa tot just uns dies, Jessica Bueno i Luitingo es van mostrar molt feliços a les xarxes socials, i tot per haver tingut l'oportunitat de passar les seves primeres vacances junts.

Tot i això, alguns dels comentaris que la model ha rebut a través del seu perfil d'Instagram han aconseguit fer-los malbé la seva primera escapada estival. Tant és així que la noia s'ha vist en l'obligació d'aclarir si està embarassada o no del cantant.

Primer pla de Jessica Bueno amb el rostre neutre mirant a càmera

Durant aquests darrers dies, Jessica Bueno ha compartit amb els seus seguidors algunes de les fotografies del seu viatge per la costa gaditana. Moment que diversos internautes han aprofitat per preguntar-li si la seva família augmentarà els pròxims mesos.

I encara que la parella de Luitingo ha desmentit aquesta informació, a conseqüència de la gran onada de missatges similars que ha estat rebent, s'ha vist obligada a emetre un comunicat.

Visiblement molesta, Jessica Bueno ha volgut ensenyar el seu cos en dejú per demostrar com és en realitat. A més, ha aprofitat l'ocasió per deixar molt clar que no espera un fill del cantant:

“No estic embarassada, que ho estic llegint als comentaris de les meves últimes fotos i em sembla... Jo sincerament no seria capaç de preguntar a una dona si està embarassada, o de donar-ho per fet, perquè hi ha moltes persones que ho han donat per fet”.

A més, i després d'aclarir que hi pot haver diversos factors que influeixin en el físic de les persones, Jessica Bueno ha assegurat que aquesta situació li sembla “una manca de respecte”.

Jessica Bueno es veu obligada a explicar les causes que s'amaguen després del seu aspecte físic

Tot i la seva bellesa, Jessica Bueno no ha aconseguit esquivar els desafortunats comentaris d'alguns usuaris de les xarxes socials. Tant és així que la model ha rebut diversos missatges on li pregunten si està embarassada de Luitingo.

Fotografia de Jessica Bueno i Luitingo fora de la casa de GH VIP

Com es podia esperar, aquesta situació no ha fet sentir gens bé a la Miss Espanya. Per això, i per evitar estar tot l'estiu rebent aquest tipus de comentaris, ha decidit fer un pas endavant.

A través d'un comunicat en vídeo, Jessica Bueno s'ha vist en la necessitat d'explicar les raons principals per les quals el seu ventre no és del tot pla:

“He estat mare tres vegades, he tingut tres panxotes així de grans... La meva història és que, a causa dels meus tres embarassos, tinc diàstasi abdominal. Per als que no sàpiguen què és, és que el meu abdomen està separat”.

Imatge de Jessica Bueno somrient als carrers de Madrid el maig de 2023

A més, tal com ha assegurat la parella de Luitingo, també té una hèrnia umbilical, motiu pel qual no pot “treballar l'abdomen” tant com “li agradaria”.

“No tornaré mai a estar planíssima tret que m'operi d'una forma estètica. Cosa que no faré de moment perquè tampoc m'arriba el complex a tant. Jo feliç amb la meva panxa”, ha sentenciat Jessica Bueno, demanant així respecte per a ella i la resta de dones.

➡️ Gent

Més notícies: