Muntatge amb la infanta Elena i Jaime de Marichalar feliços, un nadó i un emoji trist

GENT

Jaime de Marichalar té un problema que acaba perjudicant Victòria Frederica

Jaime de Marichalar està vivint una complicada situació que sap que esquitxa els seus dos fills, sempre marcats per la polèmica

Jaime de Marichalar fa temps que està allunyat del focus mediàtic, concretament des que va posar punt final al seu matrimoni amb la infanta Elena. Això, però, no impedeix que, de tant en tant, torni a ser notícia. I això és precisament el que ara ha passat.

Jaime de Marichalar torna a estar al disparador, perquè té una problemàtica que sap que afecta els seus dos fills, Froilà i Victòria Frederica. El que passa és que la relació amb la seva ex és cada vegada més tensa, cosa que provoca tensió en aquells i especialment a la noia. Sí, perquè aquesta està forjant una carrera amb suport d'ell i amb el rebuig de la seva mare.

Jaime de Marichalar està enfrontat a la infanta Elena

Jaime de Marichalar es va separar el 2007 de la infanta Elena, després de 12 anys junts i dos fills en comú. Una ruptura que va agafar per sorpresa tothom, però que, sembla, es vaticinava entre els qui els coneixien. És clar, perquè estaven al dia de les seves constants crisis.

Aquestes crisis es van produir, entre altres coses, perquè el navarrès i la que era la seva dona tenien punts de vista i opinions molt diferents. Tant és així que van viure una infinitat de discussions i van començar cada cop més a fer vides separades. D'aquesta manera, va acabar arribant el final del matrimoni.

Jaume de Marichalar i la infanta Elena junts vestits de negre
Jaime de Marichalar va veure trencar-se el seu matrimoni per postures enfrontades | Europa Press

Des de llavors, Jaime i la seva exdona han intentat tenir la menor relació possible. Tot i això, no els ha quedat més remei que, pels seus fills, tenir contacte. I aquest sembla que va a pitjor.

Marichalar té una visió molt diferent de la de la seva ex respecte a la vida dels fills. Per això, tots dos estan contínuament xocant, com feien quan eren parella. I això és una cosa que s'ha incrementat de manera especial en els darrers temps, en què Froilà i Victòria han protagonitzat diferents polèmiques.

Muntatge en primer pla de Jaume de Marichalar i la infanta Elena seriosos
Jaime de Marichalar cada cop té una relació més tensa amb la infanta Elena | e-noticies.cat, Europa Press

Primer, no estan d'acord amb el futur del seu fill gran, que, després del seu darrer escàndol, viu i treballa a Abu Dhabi. L'aristòcrata recolza la decisió del jove de tornar a Madrid com més aviat millor, tant que li ha ofert que se'n vagi a viure amb ell. Però la germana de Felip VI considera que no és adequat i que aquell ha de romandre allunyat d'Espanya.

Segon, tampoc coincideixen en els camins que ha pres la vida de Victòria. Aquesta ha deixat de banda els seus estudis i s'ha centrat en la faceta d'influencer, en què Jaime l'està donant suport al màxim. Elena, però, no està a favor d'aquest camí mediàtic de la seva filla.

Jaime de Marichalar coneix que la situació malmet Victòria Frederica

Jaime de Marichalar és conscient que la mala relació amb la seva exdona afecta i perjudica els seus fills. Com és lògic, perquè no els agrada que els pares tinguin tants conflictes. I també perquè són conscients que, al final, els perjudicats són ells en estar entre l'espasa i la paret.

En el cas de Victòria, per exemple, sap que el fet que el navarrès la recolzi en la seva decisió professional comporta que ella mateixa tingui discussions amb la seva mare. Aquesta no entén que hagi decidit no tenir una formació universitària i decantar-se per estar contínuament als mitjans, amb el que això suposa. Ens estem referint al fet que sigui perseguida per la premsa, que treu a la llum des de les seves relacions sentimentals fins als seus comportaments contra els reporters.

Jaime és conscient dels enfrontaments que la mare i la filla han tingut per la carrera d'aquesta última. Una bona mostra és que la jove en un moment determinat va decidir deixar de viure amb l'Elena. Però ell prefereix mantenir-se donant suport als seus fills i enfrontar-se a la seva ex, malgrat que això no generi tranquil·litat ni cordialitat.