Muntatge de Julio José Iglesias amb Javier Santos i una imatge seva a 'Y ahora Sonsoles'
GENT

Julio José Iglesias fa un pas endavant després de l'última de Javier Santos

Julio José Iglesias ha reaparegut a 'Y ahora Sonsoles' per presentar el seu nou projecte després de l'entrevista de Javier Santos

Julio José Iglesias ha reaparegut a Y ahora Sonsoles just després que el seu germà Javier Santos concedís ahir mateix una entrevista al programa.

Santos es decidia a parlar sobre la relació que manté actualment amb el seu pare, Julio Iglesias, que continua negant-se a reconèixer-lo com a fill.

Tot i això, sembla que ell encara no perd l'esperança. "Tinc molts dubtes i preguntes que només ell pot respondre", comentava sobre això.

Captura de Javier Santos parlant sobre Julio Iglesias a 'I ahora Sonsoles'

A més, confessava que somia molt que es troba amb ell. "De vegades no aconsegueixo tornar a dormir", es lamentava. Encara que, malgrat això, no sent rancúnia per l'artista, sinó que assegura que l'únic que li queda és amor.

Una mica nerviós i força tens, Julio José no ha volgut entrar en detalls i s'ha centrat a parlar sobre els seus projectes professionals.

A més, el fill d'Isabel Preysler també està molt il·lusionat amb la nova Novia, per la qual cosa no hi ha dubte que Julio José travessa un moment personal molt dolç.

Així, s'ha sincerat sobre el seu pare, Julio Iglesias, i el seu veritable estat de salut enmig de tants rumors sobre això.

Julio José Iglesias reapareix després de l'entrevista de Javier Santos

"El meu pare està molt bé, entre Punta Cana i Bahames", ha dit sobre això. "No entenc per què volen veure'l malament", s'ha queixat.

De fet, ha confirmat que ell i els seus germans van estar amb l'artista al vuitanta aniversari. Era aquí quan Sonsoles Ónega aprofita per convidar-lo a plató.

"Vente a plató", li ha ofert la presentadora. Una oferta que, sorprenentment, el juliol Josep no ha rebutjat. "Hem d'anar en directe un dia", ha promès a Sonsoles Ónega.

Captura de Julio José Iglesias a 'Y ahora Sonsoles'

I, aliè a les declaracions del seu germà Javier Santos, Julio José sí que ha parlat dels altres germans. Concretament, sobre Chábeli, amb què participarà recentment en un programa de reformes.

És més, durant aquest temps tot sembla indicar que la filla gran d' Isabel Preysler ha decidit traslladar-se durant un temps a Espanya per complir les obligacions laborals.

"Estic treballant amb la meva germana Chábeli, amb la meva germana Ana i també tinc plans amb les meves germanes bessones", ha confirmat Julio.

➡️ Gent

Més notícies: