Muntatge de Rosa Benito amb Rocío Carrasco i la imatge que ha compartit a xarxes socials

GENT

Una trista notícia al clan Mohedano podria reunir Rosa Benito i Rocío Carrasco

Un familiar molt proper a Rocío Jurado ha mort i Rosa Benito ha lamentat la seva mort a les xarxes socials

Rocío Carrasco acaba de rebre una trista notícia i que afecta el clan dels Mohedano, tal com ha compartit Rosa Benito a les seves xarxes socials.

Pel que sembla, José Antonio Jurado Domínguez, cosí de Rocío Jurado, acaba de morir i els membres de la família no han dubtat a compartir la seva pena i tristesa a les xarxes socials.

Era l'Associació Cultural 'RJ, la més gran', l'encarregada de transmetre la desoladora notícia que afecta tot el clan. I és que queda clar que aquest suposa un cop dur per als dos costats de la família, tant els Jurado com els Mohedano.

Captura de les xarxes socials de Rosa Benito lamentant la mort del cosí de Rocío Jurado

"Volem donar el condol a la família Jurado que ha perdut José Antonio Jurado Domínguez, qui va ser cosí de la nostra Rocío i germà de Manuel Jurado, que va ser durant anys president d'aquesta associació", han compartit aquesta tarda.

Així, han fet referència a l'estreta relació que José Antonio sempre va mantenir amb Rocío Jurado. "José Antonio va estar lligat a Rocío des de sempre, demostrant-li un gran afecte i una gran admiració", asseguren.

Rosa Benito, afectada per la pèrdua d'un familiar de Rocío Jurado

"Volem enviar des d'aquí els nostres condols a la seva dona Regli, a la seva filla i a tots els seus familiars i amics", han escrit al comunicat emès per l'associació.

Una de les primeres a reaccionar a la notícia ha estat Gloria Camila Ortega, la germana de Rocío Carrasco.

"T'estimo. T'estimem. Donar-li el nostre sentit més condol a la seva família i amics", ha escrit al costat d'una preciosa imatge.

Rocío Carrasco somrient amb els cabells recollits i la mà al braç i Rocío Jurado seria vestida de vermell

I la que tampoc ha dubtat a pronunciar-se públicament ha estat Rosa Benito, que també ha deixat entreveure com estava d'unida a José Antonio.

"Avui l'alegria arriba al cel, rialles assegurades, encara que aquí has deixat molt de dolor", s'ha lamentat.

De moment, no sabem si Rocío Carrasco reaccionarà a aquesta informació ni tampoc el tipus de relació que mantenia amb el cosí de 'la més gran'. No obstant això, segons el que deixava entreveure a la seva docuserie, la seva relació amb el clan Jurat era força bona.

Tot al contrari de la que manté amb els Mohedano, per la qual cosa potser aquest trist succés aconsegueixi unir d'una vegada per totes Rociíto amb la seva família.

➡️ Gent

Més notícies: