Muntatge de Jacobo Ostos amb Mari Ángeles Grajal i una imatge dels seus germans
GENT

Jacobo Ostos i Mari Ángeles Grajal, davant la data que remourà la tensió familiar

Jacobo Ostos i la seva mare, Mari Ángeles Grajal, s'enfrontaran ben aviat a un tens retrobament familiar

Jacobo Ostos i Mari Ángeles Grajal s'han vist embolicats en una forta polèmica després que una altra de les filles de Jaime Ostos, Gabriela, hagi revifat la guerra familiar.

En complir-se dos anys de la mort del torero, Gabriela Ostos decidia acudir a Y ahora Sonsoles per explicar la seva versió sobre el conflicte.

I és que tant la Gabriela com la resta dels seus germans, Jaime Jr. i Gisela, demanen pertinences del seu pare que no han estat repartides.

Imatge de Mari Ángeles Grajal amb Jaime Ostos
Els fills de Jaime Ostos, en peu de guerra després de la mort del torero | GTRES

"Ells van dient que ho han repartit tot i que he agafat el que volia", es lamentava. Unes acusacions davant les quals Jacobo Ostos no ha dubtat a respondre, donant la cara per la seva mare, Mari Ángeles Grajal, que precisament fa poc s'enfrontava a un complicat sotrac en la seva salut.

D'aquesta manera, el jove ha explotat del tot, recorrent també al programa de Sonsoles Ónega. "Em fa molta pena que culpi la meva mare de tot això, perquè ella és la responsable que el meu pare i els meus germans tornessin a tenir relació", ha apuntat.

I, de la mateixa manera, sentenciava implacable que “ells són germans de sang, però els meus germans de veritat són els meus amics. Amb ells no tinc relació ni tampoc la vull”.

Jacobo Ostos, en peu de guerra amb els germans

Després que la Gabriela acusés Jacobo pel fet que el seu pare hagués de rehipotecar la casa per uns deutes en el seu negoci, el jove acabava d'explotar.

Així, l'acusava en ple directe de tenir “molt mala sang i molt mala bava”. "Queda't a casa teva i el que hauries d'haver fet és guardar respecte al meu pare i haver-te quedat a casa teva ahir", carregava contra ella.

"No tens vergonya, per mi no ets germana ni ets res", prosseguia Jacobo completament furiós. "El que et pica és no haver pogut agafar ni un duro", l'acusava.

Captura de Jacobo Ostos durant la seva intervenció a 'Y ahora Sonsoles'
Jacobo Ostos s'enfronta a la seva germana Gabriela | Antena 3

Una reacció que agafava per sorpresa fins i tot la mateixa Sonsoles Ónega, que tampoc no sabia gaire bé com redirigir l'assumpte.

I, enmig d'aquesta guerra, sembla que tant Jacobo Ostos com Mari Ángeles Grajal s'hauran d'enfrontar molt aviat a una tensa reunió familiar. Una reunió que ja té data i serà abans del que s'esperava, concretament el pròxim 20 de gener.

I és que tindrà lloc la inauguració d'una glorieta que portarà el nom de Jaime Ostos a Écija. Donarà peu a un possible acostament entre els fills?