Muntatge de fotos de primer pla d'Amador Mohedano i Rocío Carrasco, tots dos amb rostre somrient
GENT

L'advertència de Rocío Carrasco sobre Amador Mohedano que ara podria agafar sentit

Rocío Carrasco deixava en evidència el seu oncle Amador Mohedano amb la seva docusèrie, i ara ell s'enfronta a seriosos problemes amb Hisenda

Amador Mohedano es troba travessant un moment força complicat. I és que uns problemes amb Hisenda podrien fer-lo perdre la volguda finca que va heretar de la seva germana Rocío Jurado.

Un deute que pujaria fins als 247.000 euros i que posa Mohedano en un autèntic compromís. D'aquesta manera, asseguren que l'oncle de Rocío Carrasco estaria molt angoixat, i més tenint en compte que cobra una pensió de 850 euros.

El principal objectiu d'Amador ara mateix seria evitar que la finca surti a subhasta, cosa que ja ha planejat reunir-se amb un inspector d'hisenda per buscar una solució.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano s'enfronta a un seriós problema | Europa Press

I, en part, segons transmeten des de TardeAR, el germà de la 'més gran' estaria "convençut que es resoldrà". A més, descartaria el desnonament atès que la finca té dos propietaris, Amador i Gloria Mohedano.

D'altra banda, encara que Rocío Carrasco no se n'ha pronunciat, en la seva docusèrie sí que va tenir oportunitat de despatxar-se a gust i exposar la veritat sobre el seu oncle.

Segons la filla de 'la més gran', ni Glòria ni Amador Mohedano no van acceptar mai que la seva mare l'hagués nomenat hereva universal.

Amador Mohedano, assenyalat per Rocío Carrasco a la seva docusèrie

Segons sembla, i segons explicava Rocío Carrasco, ells esperaven emportar-se molt més en el repartiment de béns, encara que van haver de conformar-se amb l'última decisió presa per La Jurado.

Així, Amador i Gloria es quedaven amb la finca de 'Los Naranjos', la mateixa que podria perdre en cas de no saldar el seu deute.

"Al final Amador és un frustrat", sentenciava Carrasco a El Nom de Rocío. "Jo no en tinc la culpa que ell no hagi servit més enllà que per poder acompanyar la seva germana", acusava implacable l'ex de Rosa Benito.

Rocío Jurado amb Amador Mohedano en un esdeveniment
Amador Mohedano podria perdre la finca que va heretar de Rocío Jurado | Cadena 100

De la mateixa manera, ella té clar que el seu oncle l'acusa de voler lucrar-se de la memòria de la seva mare, perquè volia fer el mateix. Sobretot, pel que fa al museu de Rocío Jurado a Chipiona.

"Ell diu que jo vull viure del museu perquè ell si tenia aquesta visió de vida i aquesta visió de futur, i Gloria també. Ell sí que pensava viure del museu", assegurava Rociíto.

"No estan satisfets amb les valoracions. Si per ells hagués estat, jo no hauria rebut res de la meva mare. No suporten que em nomeni hereva universal", al·legava respecte a un dels principals motius que els hauria portat a distanciar-se.