Muntatge de fotos de pla curt de Gabriela Ostos amb rostre neutre i Mari Ángeles Grajal amb rostre mig somrient
GENT

Gabriela Ostos, perplexa, rep la proposta més sorprenent de Mari Ángeles Grajal

Gabriela Ostos ha topat amb una Mari Ángeles Grajal més cordial, malgrat la guerra familiar que viuen

El llegat de Jaime Ostos, el reconegut torero mort el 2022, ha deixat una herència de conflictes familiars que semblen no tenir fi. Enmig d'aquesta tensa situació, Gabriela Ostos ha rebut ara una proposta inesperada de Mari Ángeles Grajal, la vídua del seu pare, que podria canviar el rumb de la seva relació.

Muntatge de Jacobo Ostos seriós en vestit al costat de Jaime Ostos seriosa en vestit i una crossa en una mà

Tot i les batalles legals i les disputes públiques, Grajal ha mostrat en les últimes hores una disposició sorprenent a acostar-se a Gabriela Ostos. És més, ha posat sobre la taula la possibilitat d'una trobada entre totes dues per resoldre'n les diferències.

La proposta inesperada de Mari Ángeles Grajal a Gabriela Ostos

Mari Ángeles Grajal ha estat sorpresa per Europa Press a les portes de la plaça de bous de Torrejón. I, com no podia ser altrament, se li ha preguntat per la guerra familiar que està vivint. Ella ha respost de manera inesperada, i ha expressat que no descarta reunir-se amb Gabriela Ostos.

Tant és així que, en ser preguntada per un possible acostament amb la filla de Jaime, ha estat molt clara. Ha afirmat: “Amb ella prendria un cafè amb xurros i el que calgués. No tinc cap problema amb ningú, ni vull tenir-lo, i per això faria les paus amb ella”.

Muntatge de fotos de pla curt de Mari Ángeles Grajal i Gabriela Ostos, totes dues amb rostre seriós.

Aquesta declaració, que arriba en un moment de gran tensió, ha deixat a molts perplexos, i possiblement també la mateixa Gabriela. És clar, perquè hi ha una profunda bretxa entre les dues parts a causa de l'herència de Jaime Ostos.

I és que des de la mort d'aquell, Mari Ángeles i el seu fill Jacobo, han carregat contra els altres fills del torero i viceversa. Per això han protagonitzat més d'una discussió a la televisió, concretament a ¡De Viernes!, on han tret tots els draps bruts.

Gabriela Ostos, al bell mig d'aquesta tempesta, s'ha trobat en una posició difícil. La proposta de la vídua del pare podria ser una oportunitat per suavitzar les tensions, encara que les ferides del passat encara estan obertes. La disposició de Grajal a entaular un diàleg obert contrasta amb les disputes, deixant a aquella en un dilema sobre com procedir.

Mari Ángeles Grajal parla de la demanda contra el germà de Gabriela Ostos

Des de la mort de Jaime Ostos, la família ha estat sumida en conflictes legals i personals. Una de les controvèrsies més grans ha estat la demanda interposada contra el fill gran del torero. Aquesta va sorgir després que Jaime Junior insinués públicament que Jacobo, el fill de Grajal, no és biològicament fill del mort.

Aquestes declaracions van encendre encara més els ànims i van portar la doctora i el seu fill a prendre mesures legals. I sobre aquestes, ella ha parlat a la citada entrevista a Europa Press.

Plànol curt de Mari Ángeles Grajal sent entrevistada per Europa Press amb un micròfon vermell.

Mari Ángeles Grajal ha estat clara en la seva postura respecte a les acusacions d'aquell: “Estic confiant en la justícia, vull dir. Perquè la justícia tampoc no ha de... Aquí està la demanda, perquè tampoc és molt normal que un fill d'Ostos digui que Jacobo és el seu fill bastard”.

“Això és l'única cosa que hi ha pendent. No hi ha res més”.

Malgrat tot, ella ha manifestat que “estic contenta, encara que me'n recordo de Jaime cada dia, especialment quan vinc a actes taurins com aquest”. Sense oblidar que ha indicat que està treballant a ple rendiment en unes memòries del dretà, que espera llançar abans de final d'any. Memòries en què “estarà tot l'important de la seva vida”.

➡️ Gent

Més notícies: