Muntatge de fotos de Rocío Carrasco amb Jacobo Ostos en primer pla mirant a càmera

GENT

Jacobo Ostos i l'herència que l'ha animat a seguir els passos de Rocío Carrasco

Igual que va fer Rocío Carrasco, Jacobo Ostos s'asseurà en un plató de televisió per explicar tota la veritat sobre l'herència del seu pare

Jacobo Ostos torna a seure en un plató de televisió per parlar sobre l'herència que l'ha animat a seguir els passos que un dia va fer la mateixa Rocío Carrasco.

Aquesta nit, el fill del Jaime Ostos protagonitzarà un nou cara a cara amb la seva germana Gabriela a De Viernes! . Moment en què el jove lluitarà perquè se sàpiga tota la veritat sobre el llegat del torero.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant durant l'emissió de la docuserie de la seva vida personal
Rocío va assegurar que l'herència de la mare va generar un conflicte familiar | Mediaset

Un dels motius pels quals, a hores d'ara, Rocío i Gloria Camila no es parlen està relacionat precisament amb l'herència de 'La Más Grande'. L'1 de juliol de 2006, va morir Rocío Jurado , i, des d'aquell moment, aquest mediàtic clan va iniciar una guerra que sembla no tenir fi.

L'última voluntat de la cantant era que la seva filla gran fos la seva hereva universal, cosa que no va asseure gens bé alguns membres de la seva família. "No estan satisfets amb les valoracions. Si per ells hagués estat jo no hagués rebut res de la meva mare", va assegurar Carrasco a la seva segona docusèrie.

I encara que aquest tema va agafar Gloria Camila Ortega molt jove, el cert és que totes aquestes disputes familiars han acabat fent efecte en la seva relació amb Rocío Carrasco.

Muntatge de fotos amb una captura de Jacobo Ostos parlant en un plató de Telecinco i en un cercle una imatge de la seva germana Gabriela
Jacobo i la seva germana debatran a la televisió sobre l'herència del seu pare | e-noticies.cat, Mediaset, Atresmedia

Ara, una altra herència important ha aconseguit captar l'atenció dels espectadors: la de Gabriela i Jacobo Ostos . Després d'anys de retrets, el jove ha decidit seguir els passos de Rocío Carrasco i s'asseurà en un plató de televisió per parlar sobre el patrimoni del seu pare.

Aquesta nit, i per primera vegada des de la mort de Jaime Ostos , els seus fills es veuran les cares a ¡De Viernes! . Moment en què podran debatre sobre el que veritablement va passar amb el llegat del torero.

Jacobo Ostos té una herència que l'ha animat a seguir els passos de Rocío Carrasco: s'enfrontarà a la seva germana a la televisió

A la cara a cara d'aquesta nit, Gabriela i Jacobo Ostos parlaran sobre el patrimoni que ha agreujat encara més la seva complicada relació fraternal. Tal com hem pogut veure durant tots aquests anys, els fills del torero no han tingut mai gaire bona sintonia.

I encara que l'herència de Jaime Ostos ha provocat una nova guerra entre ells, la veritat és que la seva enemistat ve de lluny. "Quan els diners estan en joc, a la gent se li treu la careta.[…]Aquesta història ve de fa molts anys", va assegurar el fill de Mari Ángeles Grajal en un plató de televisió.

Muntatge de dues imatges, a l'esquerra Rocío Carrasco i a la dreta Jacobo Ostos
Jacobo Ostos segueix els passos de Rocío Carrasco | e-noticies.cat, Instagram, @jacoboostosdj, Mediaset

Ara, Gabriela i Jacobo Ostos tindran l'oportunitat de parlar sobre aquest delicat tema familiar a ¡De Viernes! . Tal com hem pogut veure en un avenç, la filla del torero ha assegurat públicament que el seu germà no li ha donat la part de l'herència que li corresponia:

"Quan jo recolliré les coses del meu pare, les parets estan mig buides.[…]Hem reclamat tres coses i no se'ns ha donat ni una".

Unes declaracions molt diferents de les que va pronunciar Jacobo Ostos fa uns mesos. "Des del minut u que mor el meu pare se'ls diu que poden venir a casa pel que vulguin, tinc àudios que ho demostren", va assegurar el jove.

"No han vingut fins al juliol d'aquest any, un any i set mesos després. La meva germana arriba amb una amiga i un camió i s'emporta el que vol", va afegir tot seguit.

No hi ha cap dubte que aquest polèmic tema ha portat Jacobo Ostos a seguir els passos de Rocío Carrasco. El 2022, l'hereva universal de 'La Más Grande' es va asseure en un plató de televisió per explicar un dels motius pels quals no manté relació amb Gloria Camila.

Durant una de les emissions d' En el nombre de Rocío , l'empresària va assegurar que va tenir diverses discussions amb José Ortega Cano sobre l'herència de la seva mare. Situació que va provocar que es distanciés del torero i dels seus dos germans.