Muntatge de fotos de primer pla d'Itziar Castro somrient i, al costat, a l'interior de dos cercles, una imatge de Rocío Carrasco i una altra d'Antonio David Flores; tots dos amb sembrant seriós
GENT

Itziar Castro va explicar una cosa de Rocío Carrasco que deixa malament Antonio David

Itziar Castro va deixar clar quina era la seva postura amb Rocío Carrasco i va reconèixer ser amiga de Carlota Corredera

Itziar Castro ha mort als 46 anys i ha deixat empremta al món de la interpretació, però també a la crònica social. Sempre es va caracteritzar per ser sincera i va donar respostes a moltes polèmiques, com per exemple a la protagonitzada per Rocío Carrasco. En una de les seves intervencions va explicar una cosa sobre el cas que no va deixar en bon lloc a Antonio David Flores.

Itziar Castro va assegurar que es creia a Rocío Carrasco i que sabia que darrere del seu documental hi havia alguna cosa oculta. Aquesta afirmació va situar Antonio David al centre de la polèmica, però a què s'estava referint? L'artista tenia informació molt potent perquè era amiga de Carlota Corredera, presentadora del programa que va acabar amb la reputació de Flores.

Posat d'Itizar Castro a la roda de premsa d'Operación Triunfo
Itziar Castro va donar suport públicament a Antonio David Flores | RTVE

A Itziar no li va tremolar el pols en assegurar: “Jo no només la crec, sinó que la recolzo. Soc amiga de la Carlota Corredera i de la directora del documental i sé què hi ha darrere de tot el documental”. Castro va deixar molt clar que estava al costat de la filla de Rocío Jurado i va aprofitar per defensar les dones que havien patit atacs masclistes.

Recordem que Antonio David Flores, segons la darrera sentència, no ha exercit maltractament psicològic sobre Carrasco. Tot i això, en aquell moment el tema estava en plena ebullició i les paraules d'Itziar van generar un gran enrenou. “A les dones sempre ens qüestionen i sembla que si som fortes no som prou bones per patir”, va comentar sobre això.

Itziar Castro no va deixar en bon lloc Antonio David Flores

Itziar Castro sempre ha gaudit del suport i del reconeixement del públic. Els seus fans van assenyalar Antonio David Flores després de les declaracions que va donar sobre el documental de Rocío. No obstant això, les seves paraules van ser subtils i va recalcar que no estava acusant de res l'antic col·laborador de Sálvame.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco amb rostre seriós i, de fons, una imatge seva on apareix emmordassada amb un llaç vermell
Rocío Carrasco assegura que va rebre un tracte irregular | Mediaset, Instagram, @kikohernandeztv, e-noticies.cat

“Que la justícia dicti justícia. Després, en les coses personals no m'hi posaré”, va comentar durant una de les seves intervencions públiques.

La protagonista de Vis a Vis va assegurar que ella havia viscut una situació semblant a la de Carrasco, per això era al seu costat. “A mi no m'han maltractat mai físicament, però sí moralment”, va començar dient.

“No puc ser independent i no em veig a mi mateixa. Jo, com tantes altres, hem estat maltractades, no ens han deixat ser”, va declarar. Itziar va donar visibilitat a la lluita contra la violència de gènere, un debat que en aquell moment deixava malament a Antonio David.