Primer plànol de Isa Pantoja trist amb els ulls plorosos a 'La casa fuerte' de Telecinco
GENT

Isa Pantoja: el motiu pel qual va haver de sortir fugint del plató de 'Supervivientes'

Isa Pantoja va rebre una greu amenaça de part dels germans Bollo

Ahir després del final de la gala de 'Supervivientes' va tenir lloc una forta bronca mai abans vista en un plató de televisió. I és que la família Bollo al complet perdia els nervis i arribaven a amenaçar fins i tot el mateix Carlos Sobera.

Alma Bollo, que va ser l'última expulsada del concurs, no va ser capaç de fer front a les crítiques i retrets rebuts per part de la seva cosina Isa Pantoja.

La xicota d'Asraf Beno li retreia a Alma el comportament que havia tingut amb ell durant el seu concurs, però la noia es negava a donar-li la raó.

Imatge d'Isa Pantoja amb rostre neutre en el plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja, en xoc pel que va passar a 'Supervivientes' | Mediaset

"No crec que li hagi d'explicar res. Com bé et vaig dir diumenge, això és una situació extrema", explotava la germana de Manuel Cortés.

"Igual que de mi es parlen coses bones i dolentes, aquesta part dolenta d'Asraf no crec que l'hagis viscuda. Ell, el concurs ho ha fet d'una forma davant de càmeres i una altra del darrere", sentenciava.

Després d'escoltar-la, i molt molesta pel que havia escoltat sobre això, Isa l'acusava de ser "molt supèrbia, has de demostrar la humilitat", li retreia a la cosina.

"La humilitat l'heu de demostrar tu i el teu xicot. No callaré més perquè no és just", tancava Alma al seu torn. No obstant, el pitjor encara havia d'arribar.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023
Isa Pantoja, cara a cara amb la seva cosina Alma Bollo | Mediaset

Isa Pantoja, evacuada de 'Supervivientes' després de rebre fortes amenaces

I és que la noia no atenia raons i fins i tot acusava l'organització de 'Supervivientes' d'haver mostrat comportaments racistes. Cosa que portava el presentador a parar-li els peus, deixant-li molt clar que al programa tots havien rebut el mateix tracte.

Una bronca que adquiria encara una magnitud més gran quan es van apagar les càmeres. "Raquel, Alma i Manuel van muntar un circ imparable", asseguren des de 'Sálvame'.

I és que fins i tot certs familiars dels Bollo que estaven al públic arribaven a intervenir, motiu pel qual l'organització es veia obligada a evacuar Isa Pantoja per la seva pròpia seguretat i por del que pogués passar.

Captura de 'Supervivientes' de Manuel Cortés i Isa Pantoja discutint el 4 de juny de 2023
Els germans Bollo exploten contra Isa Pantoja | Mediaset

"Els meus amics i els que m'estimen van per tu per mala persona i mala cosina", la van amenaçar. I és que ni tan sols Carlos Sobera es lliurava de la fúria de Raquel Bollo i els seus fills.

És més, el presentador abandonava el plató al crit de: "Deixeu-me en pau, si us plau!", els demanava sense donar crèdit al que estava vivint.