Primer pla de Carlos Sobera parlant a càmera amb el rostre seriós a un plató de televisió
GENT

Què va passar realment ahir darrere de càmeres a 'Supervivientes': 'hi va haver amenaces'

Carmen Borrego ha explicat el que va viure ahir al final de 'Supervivientes'

La tensa situació viscuda ahir al final de 'Supervivientes' s'ha convertit en tot un escàndol, i és que Raquel Bollo i els seus fills haurien muntat un autèntic circ que ni tan sols Carlos Sobera aconseguia frenar.

"Raquel, Alma i Manuel van muntar un circ imparable", han revelat a 'Sálvame'. Tant és així, que van haver de treure del plató acompanyades per seguretat Isa Pantoja i Carmen Borrego.

Un comportament que no s'havia vist mai a 'Supervivientes' i que deixava sense paraules fins i tot el mateix presentador, que sempre s'ha caracteritzat per tenir una gran paciència.

Un autèntic xou que també involucra altres membres de la família dels Bollo que estaven asseguts al públic i que tampoc van dubtar a increpar a Carmen i Isa.

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023
'Supervivientes' va viure un dels moments més tensos fins ara | Telecinco

I malgrat que l'escena va tenir lloc fora de càmeres i els espectadors no ho van poder veure, la germana de Terelu Campos ha relatat amb tot luxe de detalls els fets.

Pel que sembla, tot es deslligava al final del programa, quan Alma Bollo no dubtava a assenyalar amb el dit Alexia Rivas i Carmen Borrego i amenaçar-les amb un rotund: "Us cagareu".

Un atac al qual també s'han sumat la seva mare Raquel i el seu germà Manuel Cortés, que l'han pres amb Carlos Sobera.

Carlos Sobera, afectat per l'escàndol de 'Supervivientes'

"I tu ets dolentíssim presentador, et cagaràs", haurien advertit al basc, que tampoc donava crèdit al que estava passant. Tant és així que l'equip de la productora s'ha vist obligat a intervenir per posar-hi ordre.

De fet, han hagut d'evacuar Isa Pantoja per la seva pròpia seguretat, després que l'amenacessin de fer-li mal: "Els meus amics i els que m'estimen van per tu per mala persona i mala cosina", li van dir els Bollo.

És més, Sobera abandonava el plató al crit de: "Deixeu-me en pau, si us plau!", els demanava incapaç de creure's el que estava passant.

Captura de 'Supervivientes' amb Isa Pantoja i Alma Bollo cara a cara el 13 de juny de 2023
Isa Pantoja, cara a cara per la seva cosina Alma Bollo | Mediaset

Tot i això, la bomba explotava ja en ple directe, sobretot després que Alma s'enfrontés cara a cara amb la seva cosina Isa Pantoja després de la seva expulsió.

Després de saltar la notícia, els espectadors no s'han tallat gens a l'hora de donar la seva opinió, i és que no sorprèn a ningú aquesta reacció per part dels Bollo.

"Els Bollo i la mare d'Adara són uns colles, ¡quina vergonya!", han sentenciat. "El que fa l'enveja. Els haurien de vetar tots".

"És que aquests tres són 'unos bajunos'. Una cosa és que Alma sigui directa, però sempre li han perdut les formes. I, bé, la mare i el seu germà el gran cantant ni t'explico...", han assenyalat a les xarxes socials.