Muntatge de fotos de Xavi Hernández i Núria Cunillera i, de fons, un plànol general de Barcelona i un xef cuinant
GENT

El local favorit de Xavi Hernández i Núria Cunillera a Barcelona: plats per 30 €

Xavi Hernández i Núria Cunillera tenen el menú favorit amb els millors productes

En aquests moments, Xavi Hernández és al centre de tota polèmica per les últimes informacions que han sortit a la llum sobre la seva continuïtat al FC Barcelona.

Però deixant això de banda, hem descobert un dels restaurants favorits que Xavi freqüenta amb la seva dona, Núria Cunillera.

Un dels restaurants favorits de Xavi Hernández i Núria Cunillera

Xavi Hernández passa el màxim temps lliure possible amb la seva dona, Núria Cunillera, i els seus fills, Àsia i Dan.

I encara que la parella descobreix molts llocs únics al món, hi ha un restaurant que solen freqüentar molt. I és que aquest està situat a la mateixa ciutat de Barcelona.

Però no només és conegut per la presència de Xavi i Núria. També se sap que diversos jugadors, exjugadors i directius del Barça el tenen a la llista de favorits. Entre ells Leo Messi.

Xavi Hernández i Nuria Cunillera en un phtocall

Aquest restaurant no és ni més ni menys que Nobu, dedicat a la gastronomia japonesa. I la seva ubicació és especial, ja que és a la planta més alta del Nobu Hotel Barcelona, a l'estació de Sants.

El menú preferit de Xavi i Núria

Xavi Hernández i Núria Cunillera saben gaudir de tota gastronomia, per això el seu menú favorit és l'Omakase.

Muntatge de dues fotos de dos plats del restaurant Hotel Nobu de Barcelona

A la web del mateix restaurant no indica de quins plats està compost aquest menú demanat per Xavi Hernández i Núria Cunillera. Però si ens dona una idea de com pot ser. "Una acurada selecció de sis plats que combinen l'excel·lència culinària de Nobu amb ingredients locals frescos i de primera qualitat, elevant els teus sentits a noves altures".

Amb aquesta explicació estem segurs que l'experiència serà molt bona. Això sí, cal tenir en compte que el preu no és baix, i és que el menú val 145 €.

Encara que, si mires el menú detingudament, els plats per separat que apareixen al menú tenen millors preus. Així que si no vols gastar-te gaire, només hauràs de mirar el menú per decidir-te.

Les millors vistes de Barcelona

El restaurant Nobu es troba a la planta 23 del mateix hotel. I des d'allà, gràcies als grans finestrals, es pot veure completament la ciutat de Barcelona, on viuen actualment Xavi i Núria.

Muntatge de dues fotos de l'interior del restaurant Hotel Nobu de Barcelona

Però al Nobu Hotel Barcelona no només podeu degustar els menús d'aquest restaurant japonès. A la planta baixa també hi ha un bar de tapes, típic del nostre país, i un pub de còctels exclusius.

També és important saber que la cadena d'aquest hotel i dels seus restaurants està creada per Robert de Niro, Nobu Matsuhisa i Meir Teper.

➡️ Gent

Més notícies: