Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Les paraules d'Antonio David Flores després dels nous problemes d'Olga Moreno

Olga Moreno està en una situació compromesa des que Marta Riesco va revelar el seu secret

Antonio David Flores sempre s'ha mantingut al marge en els temes relacionats amb Marta Riesco i Olga Moreno. De fet, aquest va ser el principal motiu de la primera ruptura que va tenir amb la periodista: Marta li reclamava més atenció. Volia que es posicionés i anés a la seva festa d'aniversari, però no ho va fer per no tenir discussions amb Olga: aquí va començar tot.

Olga Moreno ha rebut una acusació per part de Marta Riesco que li ha generat problemes nous. Recordem que va guanyar Supervivientes 2020 i va assegurar que compartiria el premi amb la seva família. Abans d'aconseguir la victòria, va explicar que estava concursant per necessitat, ja que suposadament no volia treballar a la televisió.

Antonio David Flores, segons el que es va explicar al seu moment, havia de resoldre una sèrie d'assumptes econòmics. Va demanar l'ajuda d'aquella que llavors era la seva dona i tot va començar a arreglar-se: Olga va prometre que sanejaria els comptes. Ara, Marta ha assegurat que aquests diners no van anar a parar aquí.

Muntatge d'Antonio David Flores plorant i Marta Riesco enfadada
Antonio David Flores no està d'acord amb el comportament de Marta Riesco | e-noticies.cat

“Què va fer Olga Moreno amb els diners que va guanyar de Supervivientes? Quants diners creieu que li ha donat a la meva exparella i a la família del meu ex?”, ha preguntat Marta. Aquesta situació ha posat Moreno al disparador, justament quan per fi havia aconseguit allunyar-se de Telecinco.

Antonio David Flores escriu un missatge molt significatiu

Mentre Marta Riesco atacava Olga Moreno a les xarxes socials, Antonio David va decidir fer el mateix al seu Instagram. La diferència és que no ha atacat ningú de manera directa, encara que sí que ha fet una reflexió que està generant molta polèmica.

Olga Moreno parlant en un plató de televisió amb cara de preocupació
Olga Moreno ha rebut una nova acusació | Mediaset

“Atenció, pregunta: Qui fa veure que canvia els seus pensaments persegueix canviar el seu destí amb penediment implícit?”. Aquestes han estat les paraules exactes i ara tothom vol saber a què s'està referint exactament. La teoria més estesa és que no entén que ara la seva exparella l'estigui defensant, pensa que n'està penedida.

Antonio David continua mantenint una relació molt bona amb Olga. Tots dos han confirmat que mai no han tingut diferències més enllà de la separació. Aquest és el motiu pel qual Flores no anima Riesco a criticar la seva exdona, prefereix guanyar-se la confiança d'Olga.