Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos

Diego Arrabal revela quant guanyarà 'Sálvame' per treballar a Netflix

Diego Arrabal ha confirmat la quantitat que rebran els col·laboradors del programa a Miami

L'aventura de Sálvame a Netflix està a punt de començar i ja s'estan publicant les primeres dades. Sens dubte, hi ha molta expectació a l'ambient per aquesta nova producció que comptarà amb algunes de les figures estrella de l'espai ja extint.

La qüestió és que Diego Arrabal ha estat un dels primers a donar una dada molt reveladora sobre aquest treball que té Sálvame a Netflix. El malagueny, que sempre està pendent de les últimes novetats dels famosos, ha aparegut al seu canal de YouTube per explicar el descobriment que ha fet.

Aquesta troballa es tracta de la vertadera suma de diners que cadascun dels col·laboradors rebria per participar en aquest projecte tan ambiciós.

Ara bé, pel que fa a això, ha sorgit la pregunta següent: els ha valgut la pena als tertulians, econòmicament parlant, que Sálvame acabés per sempre o guanyaran més ara que col·laboraran amb una de les plataformes més importants a escala internacional? A continuació, ho expliquem detalladament.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix
Aquest nou sou es troba dins de les expectatives dels col·laboradors? | Netflix

El sou que Sálvame rebrà per gravar sis capítols, segons Diego Arrabal

Fa uns anys, la revista Cotilleos va revelar que els col·laboradors de Sálvame cobraven per programa des de 600 € fins a 1.400 €, sou que depenia segons el professional en qüestió.

Unes quantitats elevades tenint en compte que alguns, com ara Kiko Hernández i María Patiño, acudien gairebé cada dia a l'espai.

La veritat és que, amb la fi de Sálvame, molt es va especular que aquesta estabilitat econòmica desapareixeria en el cas dels tertulians que només tenien aquesta feina. No obstant això, com diu la dita, quan es tanquen portes, se n'obren d'altres, i això és el que els va passar quan van veure que Netflix els havia brindat una oportunitat d'or.

Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
Diego Arrabal sap quants diners rebran els col·laboradors de l'espai ja extint | Mediaset

Ara bé, el sou que rebran d'aquesta plataforma és a l'altura del que cobraven estant a Sálvame? El mateix Diego Arrabal ha confirmat en exclusiva quina és la quantitat que aconseguirà cadascun.

Ja us avancem que aquesta suma, per descomptat, no passarà inadvertida perquè és molt més elevada que la que rebien estant a Telecinco.

"Cobraran 60.000 € per sis capítols. Cadascun d'ells", amollava Diego Arrabal la bomba. Així és, es tracta d'una dinerada en comparació amb el que abans rebien a la cadena.

Per fer-vos una idea, 60.000 € equivaldria a Sálvame més o menys al sou d'aproximadament 9 mesos. Per tant, no està gens malament tenint en compte que no invertiran aquest temps a gravar aquest docu-reality.

Definitivament, per la dada que ha aportat Diego Arrabal, s'ha pogut demostrar que el final de Sálvame, almenys pel que fa a la part econòmica, ha tingut una part positiva.