Muntatge de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Juan Carlos I
GENT

Iñaki Urdangarin va tenir un problema amb Joan Carles I abans de casar-se amb Cristina

Iñaki Urdangarin va veure perillar el seu enllaç matrimonial

Iñaki Urdangarin gaudeix d'una relació sentimental amb Ainhoa Armentia des de fa més d'un any. No obstant això, el seu matrimoni amb la infanta Cristina continua vigent i ell mateix continua donant del que parlar. Bona mostra d'això és que ara hem sabut que ell i el seu sogre van tenir un 'conflicte' temps abans del casament.

Iñaki Urdangarin, pel que sembla, no era del gust de Joan Carles I, per la qual cosa aquest va estar disposat a prendre mesures perquè l'enllaç no es pogués produir. Coneixia que al seu gendre li agradaven massa les dones, com ell, i no volia algú així per a la seva filla. Però el que més el va enutjar va ser descobrir que el basc havia solapat la relació amb Cristina amb una altra fins que es va anunciar el compromís oficial.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Continuen apareixent notícies d'Iñaki Urdangarin | Europa Press

Iñaki Urdangarin va ser descobert per Joan Carles I

Iñaki Urdangarin està a un pas d'aconseguir el divorci de Cristina i seguir així la seva vida amb la seva nòvia actual. Però mentre aquest moment arriba, continuen apareixent notícies i informacions que el tenen al disparador. Per exemple, s'ha fet conèixer que el seu matrimoni va estar a punt de no tenir lloc per la postura del sogre.

Pel que sembla, el basc mai va tenir el beneplàcit de Joan Carles I i és que aquest coneixia que arrossegava fama de ser un faldiller. El Rei no volia que la seva filla es casés amb algú que la faria patir. I més ferm va adoptar aquesta postura quan es va assabentar del que havia fet el nuvi de la seva filla, segons El Nacional.

Poc temps abans que Iñaki i ella es casessin, el monarca, amb gran pesar, va saber una informació que va suposar un seriós problema. Va descobrir que el seu gendre havia mantingut la relació amb la seva filla mentre continuava amb la seva xicota anterior, Carmen Camí. Amb aquesta, amb què feia cinc anys que sortia, no va decidir trencar fins que es va fer oficial el compromís amb la infanta.

Primer pla d'Iñaki Urdangarin sortint del centre penitenciari
Iñaki Urdangarin va simultanejar dues relacions, del que es va acabar assabentant el Rei | GTRES

Iñaki Urdangarin, amb aquest comportament de mantenir dues relacions alhora, va provocar encara més l'animadversió del seu sogre cap a ell. Tant és així que Joan Carles va demanar a la seva filla que no continués amb la seva parella després de revelar-li el comportament. No obstant això, ella s'hi va oposar i fins i tot va amenaçar el seu pare amb anar-se'n a viure directament amb el seu noi.

Després d'això, i sense el beneplàcit del Rei, va arribar el matrimoni i dins del mateix van néixer quatre fills. Tot i que més tard, el 2010, va saltar el cas Nóos i encara es va complicar més la relació entre aquell i el basc. I és que amb ell, la Família Reial i la monarquia van quedar en dubte per sempre.

Iñaki Urdangarin: les seves infidelitats conegudes

Iñaki Urdangarin, segons s'ha anat publicant amb el pas del temps, no només va enganyar Cristina amb Camí, sinó que van existir més dones a la seva vida. En diversos espais de Mediaset es va revelar que havia estat infidel a la seva dona durant l'embaràs del seu primer fill. Encara més, es va arribar a revelar que ella els havia enxampat a la casa familiar, però malgrat tot, va decidir seguir amb ell.

I aquí no va quedar tot. Durant el transcurs del cas esmentat, van veure la llum uns correus electrònics compromesos entre l'exjugador d'handbol i la dona d'un amic seu. Missatges en què, a més de dedicar-li floretes i signar-los com el duc “emPalmado”, deixaven clar que quedaven per veure's.

A Sálvame, a més, es va arribar a fer un repàs de més suposades deslleialtats d'Iñaki i la llista és gairebé interminable. Així, es va exposar que, segons el CNI, havia tingut alguna cosa amb una model russa i fins i tot amb alguna dona de Nova York, entre d'altres.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Iñaki Urdangarin, segons tot el que s'ha publicat fins ara, va ser deslleial a la seva dona en diferents ocasions | e-noticies.cat

Vaja, que segons totes les informacions desvetllades, Urdangarin ha tingut un comportament molt similar al del seu sogre. Precisament per això, aquest no el va veure mai amb bons ulls.