Muntatge amb Leonor mirant de banda, Felip VI saludant amb l'uniforme militar i Letizia somrient
GENT

La important decisió que Leonor no prendrà sense l'autorització de Felip i Letícia

Una periodista experta en Casa Reial considera que una posada de llarg en honor a la princesa Leonor seria molt beneficiosa per a la monarquia espanyola

Leonor s'ha convertit en una de les grans ambaixadores del nostre país. Per això, no és estrany que d'aquí poc se celebri una posada de llarg en honor seu. Un important pas que només farà amb el consentiment previ dels seus pares, Felip VI i la reina Letícia.

Durant la darrera emissió de La Roca, la seva presentadora i els col·laboradors han dedicat part de la tarda a comentar totes les novetats relacionades amb la monarquia espanyola.

Després de parlar sobre les últimes notícies relacionades amb Carles III i la corona britànica, Nuria Roca ha fet una reveladora pregunta a Beatriz Miranda. "I una posada de llarg de Leonor?", li ha preguntat a la periodista.

Leonor de Borbó, amb rostre somrient, portant el collaret de Carles III després de la jura de la Constitució
Leonor, a un pas de celebrar la posada de llarg | Twitter, Casa Real

"N'hi ha d'haver. I més, després de totes les coses que estan passant últimament", li ha respost la comunicadora, abans d'esmentar la delicada situació per la qual està passant la Família Reial.

Tot i que no ha entrat en detalls, tot apunta que Miranda ha volgut fer referència a tots els problemes que han aparegut a la vida de la reina Letícia. Com per exemple, les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo.

Tot i això, la col·laboradora de televisió ha rectificat a temps i ha assegurat entre rialles que es referia, "sobretot, al tema de l'amnistia":

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
La monarquia espanyola està passant per un dels moments més crítics dels últims anys | TV3

"Crec que ara, valorar la nostra monarquia és la comesa de la Casa Reial. El seu nou cap sap que tenen a Leonor la millor ambaixadora". A més, ha assegurat que la princesa d'Astúries és "la nostra millor imatge de marca ara mateix perquè ho està fent fenomenal".

En aquest moment, Beatriz Miranda ha posat sobre la taula el pròxim pas que, molt probablement, faci la Casa Reial espanyola en les pròximes setmanes.

La periodista creu que el més encertat és que la monarquia celebri una posada de llarg en honor de la futura reina. Una decisió que Leonor només prendrà amb el consentiment dels pares.

La decisió que Leonor no prendrà sense l'aprovació dels pares: tot el que se sap de la seva posada de llarg

Després de deixar clar que, per a ella, és fonamental que la monarquia espanyola celebri una posada de llarg en honor de la princesa Leonor, Beatriz Miranda ha donat una dada més.

La periodista ha avançat que, possiblement, aquest esdeveniment social es produeixi quan “vingui Charles[Carles III]”. Una visita que està previst que es produeixi a finals de gener. "Seria fantàstic", ha assegurat a continuació.

Captura de 'La Roca' amb Beatriz Miranda amb una camisa de flors parlant i Leonor i Felipe rient el 21 de gener de 2024
Beatriz Miranda dona més detalls sobre la possible posada de llarg de Leonor | Atresmedia

Després de ser sotmès a una intervenció quirúrgica relacionada amb el seu estat de salut, el monarca anglès viatjarà al nostre país per rebre la condecoració de l'orde del Toisó d'Or. Es tracta de la màxima distinció que atorga la Casa del Rei.

Per això, i a conseqüència de la importància que té aquest acte, no és estrany que els reis d'Espanya aprofitin l'ocasió per organitzar la posada de llarg de Leonor.

A més, Nuria Roca i la resta dels col·laboradors també han volgut comentar les joies que la princesa d'Astúries podria lluir aquell dia. I encara que han parlat que aquesta pot ser la primera vegada que Leonor aparegui amb una tiara, Miranda ha volgut fer un pas més:

"Més important que una tiara, potser li presten alguna joia, però no crec. Crec que per això has de ser reina ja, però potser alguna com les que li prestava al principi la reina Sofia a Letícia. És com una manera de començar a donar-li el testimoni".