Muntatge de Mayte Zaldívar amb Julián Muñoz
GENT

Empitjora l'estat de Julián Muñoz després de casar-se amb Mayte Zaldívar: 'M'estic morint'

Julián Muñoz ha trencat el silenci després de saber-se que s'ha casat amb Mayte Zaldívar


Julián Muñoz ha trencat el silenci després de saber-se que s'ha casat en secret amb Mayte Zaldívar. Davant el delicat estat de salut de l'exalcalde de Marbella, Muñoz i Zaldívar haurien decidit fer aquest pas per protegir-se.

Tot i això, les primeres paraules que ha pronunciat Julián Muñoz han resultat ser d'allò més amargues.

Julián Muñoz sortia a fer una passejada com cada dia, i s'havia d'enfrontar a les preguntes de la premsa.

Captura de Julián Muñoz parlant amb els reporters

"Tinc un càncer terminal", s'ha lamentat. "M'estic morint. Li ho demano per favor. Em pot deixar tranquil? Molt amable", els ha dit als reporters.

Malgrat aquestes impactants declaracions, Julián Muñoz es deixa veure força recuperat enmig de la malaltia. "Soc una persona malalta", ha remarcat per demanar als mitjans que el deixin tranquil.

La preocupació més gran de Julián seria deixar tant Mayte Zaldívar com les seves filles ben assegurades en vida. A més d'impedir a Isabel Pantoja que pugui tenir qualsevol dret sobre els seus béns o propietats.

És més, també s'ha comentat que Julián Muñoz estaria preparant unes memòries en què carrega amb duresa contra la tonadillera.

Julián Muñoz trenca el silenci després del casament amb Mayte Zaldívar

Ara, el que molts es pregunten és si realment l'enllaç ha estat per amor o, si no, es tractaria d'un simple tràmit legal.

Segons han transmès des de l'entorn, aquesta decisió vindria de llarg. És a dir, que no és res de nou. Pel que sembla, Julián Muñoz fa temps que vol compensar la mare de les seves filles pel mal que li ha fet.

"Des que va sortir de la presó, sempre m'ha volgut compensar", hauria transmès Mayte Zaldívar. I, a més, a Muñoz li haurien descobert aquest diagnòstic incurable després de fer el tràmit.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau

El més curiós és que des de fa temps es comenta que Zaldívar té parella, Fernando Marcos, qui ha acaparat totes les mirades.

La seva història començava fa quatre anys, just abans que Mayte firmés el seu divorci amb Julián Muñoz, en fa 17.

Des d'aleshores, mai s'han separat i Marcos s'ha convertit en un pilar fonamental per a ella. Quin paper juga ell aleshores en aquest enllaç?

Segons la filla de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, la seva mare no hauria accedit mai a casar-se si hagués estat amb una altra persona.

A més, a això se suma que les darreres informacions apunten que Isabel Pantoja podria impugnar el casament de la parella si volgués.

➡️ Gent

Més notícies: