Muntatge de David Flores amb la imatge en què apareix abraçant Ortega Cano

GENT

La imatge de David Flores abraçant José Ortega Cano que no passarà desapercebuda

David Flores Carrasco ha reaparegut al 28è aniversari de Gloria Camila, on s'ha deixat veure molt afectuós amb José Ortega Cano i la resta de la família

Gloria Camila celebra avui el seu aniversari amb magnificència amb una festa en què ha reunit tota la seva família. I, a més, ha aprofitat per presentar la nova signatura de moda: 'Bakkus'.

Una celebració en què no hi ha faltat cap membre del clan, destacant la presència de David Flores Carrasco i la seva germana Rocío, passant per Rosa Benito amb la seva filla Chayo Mohedano.

Tampoc no hi han faltat Gloria Mohedano i el seu marit, José Antonio. Tots molt somrients i propers, han presumit novament de la gran unitat familiar.

David Flores abraçant José Ortega Cano amb Rosa Benito i Chayo Mohedano
David Flores, molt afectuós amb Ortega Cano | GTRES

Així, han reivindicat que malgrat totes les crítiques i atacs que hagin pogut rebre, segueixen sent una pinya.

Tot i que, sens dubte, ha estat David Flores Carrasco un dels grans protagonistes de la vetllada. Fa temps que no vèiem el jove públicament, per la qual cosa queda clar que aquest retrobament és molt especial.

Així, una imatge concreta ha captat la nostra atenció. I és que David s'ha deixat veure d'allò més afectuós amb tota la família, sobretot amb José Ortega Cano, a qui abraça molt emocionat.

Mentre que, al costat, Rosa Benito i Chayo Mohedano contemplen l'escena molt animades, alienes a tot el drama que està vivint Antonio Tejado.

David Flores Carrasco, protagonista absolut del dia

Una instantània que segurament no passarà desapercebuda per a ningú, i encara menys per a Rocío Carrasco. Novament, ella és la gran absent en aquest tipus de celebracions, encara que tampoc sembla que se'n requereixi o esperi la seva presència.

Curiosament, Rocío Flores ens ha sorprès deixant oberta la porta a una reconciliació , tal com ha confessat davant les càmeres d' Europa Press . Ha decidit deixar enrere les rancúnies?

"Que vingui quan hagi de venir", ha comentat la noia al respecte, que també deixava entreveure que es troba en un dels millors moments de la seva vida.

Rocío Flores amb el seu germà David a l'aniversari de Gloria Camila
David Flores, molt feliç envoltat de la família | GTRES

"Al final tampoc necessito gaire per ser feliç, amb tenir salut, tenir els meus a prop i poder seguir treballant. No demano més", s'ha sincerat.

I a qui tampoc no pot anar millor a l'aniversari, Gloria Camila, que llueix completament radiant i molt feliç en veure's envoltada de tots els seus éssers estimats.

Després d'allunyar-se de la televisió, la filla de José Ortega Cano emprèn aquest nou projecte professional amb molta il·lusió.