Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla

La imatge de Paloma Cuevas i Luis Miguel que mostra en quin punt es troben

Paloma Cuevas és portada de revista al costat del seu xicot

Paloma Cuevas està vivint una etapa plena a tots els àmbits, després del dolor experimentat per la seva separació d'Enrique Ponce. Qui és molt responsable de la felicitat que ara té és el seu xicot, Luis Miguel.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paloma és força gelosa de mostrar la seva vida personal, però des que està amb ell ha canviat i cada cop més apareixen junts. Precisament, ara s'ha pogut conèixer en quin punt es troba la seva relació gràcies a una fotografia que s'ha publicat. Aquesta no deixa cap dubte: es troben gaudint d'un moment molt dolç.

Paloma Cuevas està feliç al costat de Luis Miguel

Paloma Cuevas és avui portada de la revista ¡Hola! amb el seu xicot. Hi apareixen somrients i de la mà mentre pugen les escales d'un avió, vehicle que el mexicà està utilitzant per desplaçar-se fins a les ciutats on està fent els concerts de la seva nova gira.

Aquesta foto deixa de manifest que estan encantats amb la seva història d'amor i més units que mai, encara que hi hagi rumors que diguin el contrari. Demostra que la cordovesa no ha volgut deixar sol el seu noi en aquest moment tan important de la seva carrera. Pel que sembla, l'ha estat acompanyant per tots els espectacles que ha estat fent aquests dies per l'Argentina.

Cuevas, de manera molt discreta això sí, no s'ha volgut perdre cap de les actuacions de Luis Miguel, que està visiblement més prim. Ha assistit a totes fins ara i en una de les mateixes ell va tenir un romàntic gest amb ella. I és que es va dirigir cap al lateral on ella s'ubicava per dedicar-li la cançó Cucurrucucú Paloma.

L'ex d'Enrique Ponce està encantada amb l'experiència de ser el suport del seu xicot en la seva gira, però també amb el fet de poder conèixer a fons les ciutats on està actuant. És clar, perquè mentre ell té assajos, ella es dedica a sortir de compres i a gaudir del bon temps, entre d'altres.

I de moltes activitats ha gaudit en companyia de persones properes que s'han sumat al viatge. Ens estem referint, segons indica ¡Hola!, als seus cosins i amics com ara Mamen Sanz i Rosa Clará.

Caldrà esperar per veure si Paloma Cuevas continua acompanyant Luis Miguel en la seva gira. Les pròximes destinacions de la mateixa són Santiago de Xile, Las Vegas, San Diego, Phoenix i Los Angeles.

Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'
Paloma Cuevas s'ha convertit en el seu gran suport en aquests primers compassos de la seva nova gira | GTRES

Paloma Cuevas presumeix de moment vital

Paloma Cuevas, segons la imatge esmentada, ha deixat clar que està feliç i radiant en aquesta etapa de la seva vida. Tant és així que fins i tot ho ha manifestat obertament al seu compte d'Instagram. Ho ha fet compartint diverses fotografies somrients de si mateixa, que les ha acompanyat d'un text clarificador.

Les paraules exactes que ha escrit són aquestes: “La felicitat és una opció de vida. Hi ha qui l'escull i hi ha qui es queda ancorat en moments que no aporten res, només resten capacitat per gaudir de la vida, que és fascinantment bella. La preocupació no suma, al contrari, només resta energia per poder viure amb plenitud”.

El missatge de Cuevas sembla que no ha deixat indiferent ningú. Així, per exemple, ha rebut molts missatges de seguidors donant-li la raó i felicitant-la per l'instant de què gaudeix. Per això, Paula Echevarría li ha dit: “Només hi ha una vida, amiga”.

Tot i que altres internautes l'han criticat per aquell. Ho han fet amb comentaris com ara: “jo pensaria igual si tingués la plata que vostè té i l'home més bonic del planeta al costat. Vine i viu la meva vida, a veure si penses igual” i “Hi ha qui al món tenim problemes i malalties d'éssers estimats, això són preocupacions, estimada”.