Muntatge en primer pla de José Fernando Ortega, Marina Esnal i Michu

El que realment amaga la reconciliació de Michu i José Fernando

La família ja sap que s'han reconciliat

Novetats en la relació de Michu i José Fernando Ortega. I aquesta vegada no es tracta de cap filtració a la premsa, sinó que ha estat la mateixa Michu qui s'ha encarregat de donar la notícia a través de les seves xarxes socials.

L'andalusa compartia fa uns dies una foto amb José Fernando i Rosario Mohedano, de qui es va separar fa gairebé cinc mesos, quan aquesta va confessar haver-se assabentat pels mitjans de comunicació que no havia estat convidada a la comunió de José María, fill del torero i d'Ana María Aldón.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A la imatge, ubicada al conegut festival de Marbella Starlite, tots dos apareixen junts i en una actitud molt afectuosa, cosa que dona per fet que han reprès un festeig que des d'un primer moment ha estat d'anades i vingudes.

La veritat és que una servidora ha pogut saber que tota la família està al corrent d'aquesta reconciliació. A més, encara que molts no ho creguin, tots ells estan molt contents, ja que quan Michu, també mare de la filla que tenen en comú, la petita María del Rocío, és a prop de Josefer, aquest millora molt en tots els aspectes de la seva manera de ser.

Storie de Gloria Camila a Instagram amb Michu, José Fernando Ortega, Chayo Mohedano i la seva parella prenent unes copes el 10 d'agost del 2023
Gloria Camila ha deixat de banda les seves diferències | Instagram, @gloriacamilaortega

Sense anar més lluny, la mateixa Gloria Camila, que en el seu moment va mantenir més d'una disputa pública amb Michu, s'ha convertit en un gran suport per a la mare de la seva neboda. Des de fa mesos totes dues van deixar enrere les seves diferències per mantenir una relació força estreta.

Michu no té pèls a la llengua i no dubta a defensar José Fernando cada vegada que l'ataquen a través de les xarxes socials. A més, a ella tampoc li agrada massa mantenir contacte amb la premsa i que es publiquin converses amb ella o declaracions que aquesta, molt de tant en tant, ofereix als mitjans que es posen en contacte amb ella quan el seu nom forma part de l'actualitat de la crònica rosa.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Fernando està recuperant la seva vida | GTRES

Amb els seus encerts i errors, la veritat és que tant ella com José Fernando s'enfronten a una nova etapa en la seva vida sentimental, en què el fill d'Ortega Cano cada cop és més a prop de recuperar la normalitat absoluta després d'uns quants anys ingressat a un centre psiquiàtric de Madrid.