Muntatge de primer pla d'Albert Rivera sorprès i Carla Cotterli somrient
GENT

La imatge d'Albert Rivera amb Carla Cotterli que confirma la notícia més esperada

Albert Rivera i la seva parella, Carla Cotterli, han estat fotografiats al mig del carrer. Instantània que deixa al descobert tota la veritat de la seva relació

Albert Rivera i la seva actual parella, Carla Cotterli, s'han convertit en dos dels protagonistes principals de l'últim número de Semana. A través d'una fotografia, aquesta coneguda revista del cor ha confirmat la notícia més esperada sobre la parella.

A mitjans del mes de juny, i després de setmanes sentint tota mena de rumors, es va confirmar la ruptura entre l'expolític i la cantant Malú. Tanmateix, i malgrat que tots dos van decidir portar aquest tema amb discreció, va ser l'artista qui va revelar tímidament alguns dels motius de la seva separació.

"No va ser culpa de ningú", va assegurar l'ex d'Albert Rivera. "De vegades, creus en alguna cosa i lluites per això amb totes les teves forces, però de vegades no pot ser. No és dolent ni bo, passa sense més ni més", ha afegit a continuació.

Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera
La ruptura entre Albert Rivera i Malú es va fer oficial el mes de juny passat | e-noticies.cat

Des de llavors, a l'exlíder de Ciutadans l'han relacionat amb diverses dones. Tant és així que, a principis d'agost, Lecturas va assegurar que havia oblidat Malú amb l'actriu catalana Aysha Daraaui dos mesos després de la seva sonada ruptura. Informació que no era certa.

Ara bé, tan sols un mes després, es va confirmar que Albert Rivera havia recuperat la il·lusió en l'amor gràcies a Carla Cotterli, una coneguda influencer i dissenyadora de moda. Des d'aleshores, la parella ha esdevingut inseparable i n'és una prova la seva última i romàntica escapada.

Ara, la revista Semana ha tornat als quioscos amb el seu nou número. A través de la portada de la seva última edició, aquesta capçalera ha confirmat la notícia més esperada sobre la parella.

Albert Rivera i Carla Cotterli confirmen la notícia més esperada: la imatge que revela la veritat de la seva relació

Albert Rivera i la seva actual parella s'han convertit en dos dels protagonistes de l'últim número de Semana. Moment que aquesta capçalera del cor ha aprofitat per confirmar la notícia més esperada: el seu amor amb Carla Cotterli “es consolida”.

Malgrat que fa dos mesos que tenen una relació, tot apunta que l'exlíder de Ciutadans per fi ha aconseguit refer la seva vida després de la ruptura amb Malú. Notícia que es confirma en un dels moments més delicats per al polític.

Albert Rivera i Carla Cotterli parlant per telèfon a l'aeroport d'Eivissa
Albert Rivera i Carla Cotterli consoliden la seva relació | Europa Press

A finals del mes d'agost, el pare d'Albert Rivera va morir de manera inesperada amb 71 anys. Dol pel qual l'advocat encara està passant i que, de segur, Carla l'està ajudant a superar.

Tot i això, i com era d'esperar, la gran protagonista de l'últim número de Semana ha estat Bárbara Rey. Després de la primera i incendiària entrevista d'Ángel Cristo a De Viernes, la vedet ha decidit trencar el seu silenci.

De fet, després de la seva intervenció a Espejo Público, l'artista ha decidit respondre públicament al dur atac del seu fill. "Que Déu et protegeixi i et cuidi", és la frase que ha rescatat la revista de les seves declaracions.

Unes altres persones que apareixen en aquesta portada són Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo, els pares de Daniel Sancho. A principis d'agost es van encendre totes les alarmes al voltant del jove després de confessar que havia assassinat Edwin Arrieta.

Muntatge fotogràfic entre una imatge en primer pla de Rodolfo Sanchez i una del seu fill Daniel
Rodolfo Sancho i la seva exdona, molt pendents del judici del seu fill | Europa Press

Ara, i després de mesos tancat en una presó tailandesa en espera del judici, per fi ha començat aquest procés judicial. I, encara que al principi va confessar que havia assassinat el cirurgià, durant la primera sessió, l'acusat ha declarat no ser culpable del crim.

Un gir inesperat en el cas que podria allargar encara més aquest complex procés judicial. Sigui com sigui, tant l'actor com la seva ex estan molt pendents de tot el que passa. "Rodolfo Sancho i Silvia Bronchalo, uns pares units en el dolor", confirmen des d'aquesta revista.