Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb una imatge de la seva mare, Rocío Jurado amb el rostre seriós
GENT

Rocío Carrasco comet un error amb Rocío Jurado i rep noves acusacions

Rocío Carrasco està de tornada a TVE, i les seves últimes declaracions sobre Rocío Jurado i Pedro Carrasco han causat enrenou

Rocío Carrasco ha tornat a la televisió, concretament TVE, i ho ha fet amb força. La televisiva torna a La 1 pel 80 aniversari de la seva mare, Rocío Jurado. Serà a través d'una nova entrega de Llaços de sang, on la figura de 'La més gran' serà la protagonista.

Al programa, es recordaran alguns dels passatges més importants de la vida de l'artista, on, a més, Rocío Carrasco també hi serà present. Tot i això, les paraules de Rocío en l'avenç que s'ha emès no han passat desapercebudes.

La televisiva arriba a fer broma sobre la seva paternitat i sobre si és realment filla de Pedro Carrasco. Cosa que molts usuaris de xarxes socials han vist com un error a la memòria de la seva mare, i les noves acusacions no ha trigat a sortir a xarxes socials.

Rocío Carrasco comet un error en fer broma amb la seva paternitat

Després del seu pas per Telecinco, i no deixar indiferent ningú amb tot el que va suposar l'emissió del seu documental, Rocío: explicar la veritat per seguir viva,Rocío torna.

El seu nom va passar a ser un dels vetats de la cadena de Fuencarral i, després d'una temporada allunyada dels mitjans de comunicació, Rocío torna a la televisió.

Captura del programa amb Carlos Herrera i Rocío Carrasco parlant
Rocío Carrasco dubta de la paternitat de Pedro Carrasco | e-noticies.cat, RTVE

Fa unes setmanes es confirmava el fitxatge per la nova edició de Bake Off de TVE, on coincidirà amb la seva amiga, Terelu Campos. Però, a més, sembla que la seva feina amb TVE va més enllà d'això, ja que també estarà a l'homenatge a la seva mare al pròxim programa de Llaços de sang.

Aquesta nit, la 1 emetrà aquest especial de 'La más grande', tot i que la cadena ja ha tret un avenç que no ha passat desapercebut pels espectadors ni a les xarxes.

En aquest avenç, Rocío es qüestiona, entre rialles, amb Carlos Herrera sobre la seva veritable paternitat: "Jo no sé si sóc filla teva o del Carrasco, perquè això que tenia la meva mare... o del Quintero", assenyalava.

Encara que, evidentment, ha estat en to de broma, la veritat és que no n'ha assegut gaire bé alguns. Diversos usuaris a les xarxes no han dubtat de classificar-lo d'un error cap a la memòria de la seva mare.

"Ara diu la carrasca que dubta que Pedro Carrasco sigui el seu pare. Això d'aquesta dona és digne d'estudi. No té límits", comentava un usuari" o "Rocío Carrasco ja no sap què dir per ser notícia", són algunes de les acusacions que ha rebut a través de X.

Rocío Carrasco torna aquesta nit a La 1

Abans de l'estrena de Bake off, l'estrena d'aquesta nova entrega de Lazos de sang serà el gran retorn de Rocío a Televisión Española.

Muntatge amb un primer pla de Rocío Carrasco rient mirant de banda, el logo de La 1 i diners
Rocío serà una de les protagonistes de la nova entrega de 'Lazos de sangre' | e-noticies.cat, GTRES, RTVE

Cal destacar que no tot han estat crítiques, ja que la recepció sobre aquest especial també ha estat positiva. "Una bona notícia. Allà estarem per gaudir de la memòria de Rocío Jurado, que tant li han volgut robar a la filla", compartia un usuari de X.