Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
GENT

Gloria Camila demostra finalment com és la seva relació amb David Flores Carrasco

Gloria Camila ha revelat la realitat a les seves xarxes socials

A Gloria Camila si li agrada presumir d'alguna cosa, a més dels viatges i els estilismes, és de la família. Per aquest motiu, més d'una vegada ha compartit a les seves xarxes imatges amb el seu pare, amb el seu noi, amb els oncles i fins i tot amb el seu germà José Fernando. Sense oblidar-nos que també n'ha pujat moltes amb la neboda, Rocío Flores, amb qui té molt bona relació.

Gloria Camila, tot i això, amb prou feines s'ha deixat veure amb el seu altre nebot, David Flores Carrasco. Per això hi havia rumors que indicaven que potser amb ell té una mica tan estret. Però res més lluny de la realitat, es porten molt bé i precisament ara ha presumit a Instagram de l'enllaç que els uneix.

Gloria Camila revela com es porta de debò amb David Flores Carrasco

Gloria Camila ha estat aquests dies al focus mediàtic. Primer, perquè es va rumorejar que seria concursant de la nova edició de GH VIP. Segon, perquè ha estat celebrant el seu aniversari eivissenc.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram ballant amb els amics de festa el 13 d'agost de 2023

En aquest esdeveniment especial ha comptat amb la presència del seu xicot, d'alguns amics, del seu germà i també de David. Sí, el seu nebot ha acudit a aquesta cita tan curiosa deixant de manifest que tenen una bona relació. La tenen malgrat els conflictes familiars amb la mare d'ell, amb qui cap dels dos es parla.

Gloria ha volgut presumir del noi i que hagi estat al seu costat en aquell moment. I ho ha fet compartint a les seves xarxes socials una imatge dels dos junts molt emotiva. En concret, hi apareixen abraçant-se, alhora que ella esbossa un gran somriure de felicitat.

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram amb brillantors a la cara abraçant David Flores Carrasco

Al costat d'una tendresa tan instantània, la filla d'Ortega Cano ha posat l'emoticona d'unes mans formant un cor i una petita frase. Aquesta diu així: “El meu sobri David també hi va ser”.

Gloria Camila també ha presumit de la seva neboda petita

Gloria Camila ha deixat de manifest en xarxes que es porta molt bé amb el nebot i que es professen un afecte enorme. I, així mateix, les ha fet servir per deixar clar que té igualment una boníssima relació amb María del Rocío, l'única filla del seu germà José Fernando. I això que més d'una vegada s'ha qüestionat el contacte que totes dues mantenien pels conflictes de la família Ortega amb la mare de la menor, Michu.

L'exconcursant de Malson al Paradís ha pujat a Instagram una foto on apareix tenint a la falda la nena. A aquesta l'abraça. I al costat de la imatge ha escrit: “Amb el meu mini jo (la meva neboda)”.

Aquesta publicació de Glòria ràpidament ha generat enrenou entre els seus seguidors. Sí, perquè són molts els que consideren que, com diu ella, té una enorme semblança amb la petita. D'aquí comentaris com aquests: “És que és igualeta a tu”, “Els gens” i “Com s'assembla a la tia”.

Als que s'uneixen també: “Que graciosa és, igualita a tu”, “Quina rica és mini Glòria”, “Mare meva. És un calc de José Fernando i teu”, “Dues gotes d'aigua” i “Vinga, pareixes tu sa mare o germana. És igualeta a tu”.

Missatges als quals s'ha unit la mateixa Michu, confirmant indirectament que els problemes al clan han desaparegut de moment almenys. El motiu és que ha tornat per enèsima vegada amb el pare de la filla. Així, ella, que també ha estat present a l'esmentat aniversari eivissenc de Glòria, ha escrit directament: “Moro d'amor”.

➡️ Gent

Més notícies: