Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos visita l'altra casa de María Teresa Campos i revela què ha passat

Terelu Campos explica al seu blog, 'Lo que nunca conté', com han estat les seves vacances a Màlaga

Terelu Campos ha revelat, al seu blog de Lecturas, el que li ha passat durant la seva estada a la segona casa de María Teresa Campos. Tal com ha relatat la presentadora, els seus dies a Màlaga “han estat una mica accidentats”.

Actualment, la matriarca de les Campos viu de lloguer a un pis situat a la zona madrilenya d'Aravaca. La van ubicar perfectament, ja que, segons va confessar en una entrevista per a ¡Hola!, es troba a tan sols "un minut amb cotxe de casa de Terelu".

Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal
María Teresa Campos es va canviar de casa per estar més a prop de les filles | Europa Press

Tanmateix, abans de mudar-se a aquest pis, durant 18 anys, la mare de Terelu Campos va viure en una mansió de mil sis-cents metres quadrats. Un habitatge que aquesta mítica comunicadora es va construir a localitat de Las Rozas, el 2004.

Tot i això, amb el pas del temps, María Teresa Campos va decidir vendre aquest habitatge per poder estar més a prop de les seves filles. Un canvi que ha permès a les extreballadores de Sálvame estar més pendent de la seva mare, ara que el seu estat de salut és una mica delicat.

A més, la mare de Terelu Campos té un altre habitatge: la seva casa de Màlaga. Any rere anys, els membres d'aquesta coneguda família es traslladen a aquesta ciutat per gaudir de totes les comoditats d'aquest habitatge.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, durant les vacances, la mare d'Alejandra Rubio ha volgut compartir amb els lectors el seu de blog, Lo que nunca conté, una anècdota inesperada.

Com cada estiu, Terelu Campos ha passat uns dies a la casa que té María Teresa a aquesta ciutat andalusa, però aquest any tot apunta que la seva estada "ha estat una mica accidentada".

Terelu Campos visita l'altra casa de la seva mare a Màlaga, però no en pot gaudir

Terelu Campos ha dedicat uns minuts de les seves vacances per compartir, a través del seu blog de Lecturas, tots els contratemps que ha patit durant la seva curta estada a Màlaga.

Com cada any, la filla de María Teresa Campos s'ha traslladat fins a aquesta ciutat andalusa per gaudir d'uns dies allunyada del focus mediàtic. Tanmateix, sembla que aquest estiu ha estat una mica més "accidentat" que la resta.

Tal com ha relatat al seu blog, Terelu Campos es va trobar amb el seu primer contratemps només posar un peu a l'altra casa de la seva mare. "El primer dia que arribo, veig que l'aigua de la piscina es comença a posar verda. Això per a mi és el pitjor que em podia passar", ha confessat la comunicadora.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu Campos ha visitat la casa que té la seva mare a Màlaga | GTRES, E-Noticies

Encara que és conscient que hi ha problemes més grans, per a la germana de Carmen Borrego va ser tot un malson. Aquesta urbanització és el seu "refugi", i no només perquè té l'oportunitat de coincidir amb els veïns.

"Direu: 'Per què té tanta importància aquesta piscina?' Molt senzill. Perquè és l'únic lloc del món on em poso en biquini, perquè em sento protegida i segura. A més, perquè és l'únic lloc on no em sento jutjada", ha afegit Terelu Campos, tot seguit.

Però, a més, hi hauria un altre motiu de pes. Segons ha relatat, fa anys que evitar anar a la platja "pel tema de la premsa i altres coses".

Tot i això, Terelu Campos ha revelat que, de tant en tant, sí que decideix passar el dia al costat de la mar, però lluny de casa seva. "La platja on vaig és un lloc on em sento a casa, en família i em dona tranquil·litat".

Primer pla de Terelu Campos al concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'
Terelu Campos explica els motius pels quals no li agrada anar a la platja | Europa Press

Aquest any, després que s'espatllés la piscina de la seva urbanització, la presentadora s'ha vist obligada a "avançar el seu dia de platja". I va ser durant aquesta visita quan la televisiva va topar amb el segon contratemps de les seves vacances.

Quan estava entrant a la mar, Terelu Campos va veure un matrimoni sortir "espaordit de l'aigua". "Els acaben de picar tres meduses: dues a ella i una a ell", ha apuntat la televisiva.