Muntatge d'Ilia Topuria amb una imatge del campió amb la seva nòvia Giorgina Uzcategui

GENT

Giorgina Uzcategui, la desconeguda xicota d'Ilia Topuria amb qui espera una nena

Ilia Topuria, campió del món de la UFC, travessa una de les etapes més dolces de la seva vida, tant personalment com professionalment parlant

Ilia Topuria travessa el millor moment de la seva vida després d'haver-se proclamat campió del món de la UFC. I és que més enllà de la seva brillant trajectòria professional, personalment tampoc no pot anar millor.

El lluitador d'arts marcials no pot ser més feliç amb la seva noia, Giorgina Uzcategui Badell, que mediàticament és força desconeguda.

Ilia Topuria posant somrient amb la seva nòvia Giorgina Uzcategui
Ilia Topuria, molt feliç i enamorat de Giorgina Uzcategui | GTRES

Influencer i CEO d'una empresa d'energies renovables que opera als Estats Units, la jove procura mantenir-se en un segon pla i s'ha convertit en el suport més gran.

I la veritat és que els últims dies, des que es proclamés campió, Giorgina no se n'ha separat.

Amb més de 200.000 seguidors a xarxes socials, Giorgina comparteix alguns dels millors moments del seu dia a dia. A més, ben aviat es convertiran en pares d'una nena, per això encaren el futur amb molta il·lusió.

Giorgina Uzcategui, el suport més gran d'Ilia Topuria

Pel que fa a com va sorgir la seva història d'amor, Topuria explicava que es van conèixer en un sopar i que immediatament la bellesa de la noia el va captivar. "Vaig pensar quina noia més maca. Un dels millors regals que em va portar Déu", ha comentat sobre això.

De la mateixa manera, Giorgina explicava en una entrevista que ella mai no havia estat aficionada a l'esport. "Després, en veure vídeos seus a Instagram pensava: 'Aquesta és una altra persona, com és possible?'. Ell és tan dolç i després... gairebé mata persones", comentava sobre això.

Ilia Topuria posant somrient amb la seva nòvia Giorgina Uzcategui
Ilia Topuria serà pare per segona vegada amb la seva xicota | GTRES

"Li vaig dir: 'de totes les coses que pots fer en aquesta vida, per què fas això?'. I ell em va dir: 'Perquè sóc el millor, mai em colpegen'. I jo vaig dir: 'Ok, perfecte'"  explicava ella fa un temps.

Era fa tot just uns dies, quan anunciaven que estaven a la dolça espera. "La matadoreta ve en camí i des de ja sabem que tindrà grans propòsits a la seva vida. T'estimem filla", compartia Topuria molt il·lusionat davant la seva futura paternitat.

Ilia, que ja és pare d'un altre nen fruit d'una relació anterior, sempre ha procurat protegir la vida privada al màxim. Tot i això, la seva recent victòria inevitablement posa el focus en aquest aspecte que va més enllà de les arts marcials.

➡️ Gent

Més notícies: