Muntatge d'Irene Urdangarin seriosa amb els cabells solts, Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin passejant junts i uns anells de casats
GENT

Irene Urdangarin sap què fer a la boda d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia volen formalitzar la seva relació, però Irene Urdangarin podria no assistir a l'enllaç entre el seu pare i l'advocada

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia aviat iniciaran una nova etapa junts. Després de dos anys de negociacions, el procés de divorci entre l'exduc de Palma i la infanta està a punt de materialitzar-se. En qüestió de dies Iñaki esdevindrà oficialment un home lliure.

Sembla que tots dos han aconseguit un acord satisfactori i s'encaminen a finalitzar la seva prolongada disputa legal. Aquest esdeveniment, anhelat per Iñaki i Ainhoa, els permetrà fer els seus plans de futur. Un futur on ja es parla de boda, a la qual Irene Urdangarin no pensa assistir.

Irene Urdangarin no anirà a la boda d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

Tot apunta que Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia posaran fi a 2023 amb el colofó que esperaven des de feia temps. L'exjugador d'handbol i la infanta Cristina han arribat a un acord de divorci i, d'aquí a pocs dies, formalitzaran la separació.

Començarà per a la parella una nova vida en què, per fi, podran fer el pas d'unir els seus camins i viure junts. Amb el divorci, s'obren davant d'ells nous plans de futur que, segons publica En Blau, consisteixen a contreure matrimoni.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia planegen casar-se | Europa Press

Aquest mitjà parla de la boda imminent d'Iñaki i Ainhoa després de consultar fonts properes a la parella. La informació apunta que ja es trobarien immersos en els preparatius, cosa que, sens dubte, serà un gran esdeveniment.

Durant dos anys, la parella ha esperat pacientment, compartint només l'àmbit laboral i alguns caps de setmana. Ara, amb Iñaki sent completament lliure, disposen del temps necessari per gaudir plenament de la seva relació.

Per això, no volen esperar més per formalitzar la seva relació malgrat els problemes que el desig de casar-se pot produir.

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin no assistirà a la boda del seu pare amb Armentia | Europa Press

El primer té a veure amb Irene Urdangarin. La jove continua sense acceptar la nova xicota del seu pare i es nega a compartir-hi espai. Això, sens dubte, provocarà que la filla de la infanta decideixi no acudir a la boda d'Iñaki amb Ainhoa.

Una absència notable, però que no evitarà que la parella continuï endavant amb els seus plans. Irene s'ha posicionat al costat de la seva mare, donant-li suport aquests dos anys i sembla decidida a no cedir davant l'advocada.

Irene Urdangarin, el gran escull entre Iñaki i Ainhoa

Irene Urdangarin ha estat una de les principals perjudicades de la separació entre Iñaki i la infanta Cristina. Amb tan sols 16 anys va ser testimoni de com la família que creia tenir s'ensorrava amb l'arribada d'Armentia.

Ara que en té 18, té molt clars els seus principis i entre aquests hi ha el fet de no perdonar el dolor que el seu pare va provocar a la seva mare. Si bé és cert que encara manté una relació amb Iñaki, procura que Ainhoa no sigui present a les seves trobades.

Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín
Irene Urdangarin encara no accepta Ainhoa Armentia | e-noticies.cat

Aquesta postura també l'adopten els seus tres germans, que probablement tampoc assistiran a la futura boda de la parella. La de Vitòria sap molt bé què suposa per a l'exjugador d'handbol, ja que els seus dos fills tampoc van acceptar la seva nova relació.

Aparentment, la dinàmica ha canviat i ara gaudeixen de moments en comú amb l'exduc de Palma. Per contra, Irene continua ferma demostrant a la seva mare que està del seu costat i que pot comptar amb ella per a tot allò que vulgui.

Motiu més que suficient per negar-se a anar a la boda del seu pare en un intent de deixar clar que no accepta aquesta unió. Caldrà esperar el nou any per saber si, finalment, Iñaki i Ainhoa fan el pas definitiu i es converteixen en marit i muller.