Muntatge de fotos de primer pla de Sergio Ramos i Pilar Rubio, tots dos amb rostre seriós, i sota la captura de pantalla d'un comentari d'Instagram difuminat
GENT

El gest de Sergio Ramos que demostra si realment vol separar-se de Pilar Rubio

Sergio Ramos reacciona a l'última publicació de Pilar Rubio, així desmenteix els rumors que apunten a un possible distanciament amb la seva dona

Durant un període recent, Sergio Ramos i Pilar Rubio han estat objecte d'una especulació mediàtica intensa sobre una suposada ruptura en la seva relació. L'absència de Pilar als Grammy Llatins i la manca d'aparicions públiques junts van avivar els rumors.

Des de llavors, les causes de la possible separació podrien haver estat diverses. Des d'una deslleialtat per part del futbolista, fins a una mala relació entre la televisiva i la seva família política. No obstant això, ara el sevillà ha fet una picada d'ullet a les xarxes amb la seva dona, amb qui desmenteix qualsevol distanciament.

Sergio Ramos llança una floreta a Pilar Rubio en plens rumors sobre la seva suposada separació

Sergio Ramos i Pilar Rubio s'han mantingut al marge de les teories que, durant dies, han sobrevolat sobre el matrimoni. El fet que no s'hagin deixat veure junts des del mes d'octubre passat va fer pensar en un distanciament entre la parella.

Imatge d'arxiu de Pilar Rubio i Sergio Ramos posant a un photocall
Sergio Ramos llança una floreta a la seva dona en plens rumors sobre la seva separació | Europa Press

Tot i això, el més significatiu va ser veure l'exjugador del Reial Madrid assistir amb la seva germana a la gala dels Grammy Llatins. Pilar és una apassionada de la música i la seva absència en una nit tan especial per a la indústria musical va alimentar encara més els rumors.

Els dos protagonistes han optat pel silenci com a resposta fins ara, quan Sergio ha fet un pas endavant. Ho feia a les xarxes socials amb una picada d'ullet cap a la seva dona, amb qui pretén donar per tancada la polèmica.

Pilar publicava al seu compte d'Instagram una foto d'ella en un lloc que sembla ser La Finca La Alegría, on resideix amb Ramos. Hi veiem la presentadora tan bella com sempre i d'allò més somrient. Una imatge amb què ha enamorat més de 50 000 seguidors, entre els quals hi ha Sergio.

El sevillà no trigava a reaccionar a la publicació de la seva dona amb dues emoticones d'un cor vermell i una flama de foc. Un gest amb què, no només desmenteix l'existència d'una crisi, sinó que demostra que no té pensat separar-se de la seva dona.

Primera reacció a les xarxes entre Pilar Rubio i Sergio Ramos

La veritat és que aquesta resposta de Sergio a la publicació de Pilar és la primera que s'ha produït des que van començar els rumors. Feia temps que no hi havia interacció entre ells, cosa que va contribuir encara més que continuessin teoritzant sobre la seva relació.

Entre ells era habitual l'intercanvi de missatges a les xarxes socials, però feia mesos que això no es produïa. De fet, ni tan sols van reaccionar quan cadascú va compartir imatges de l'aniversari del seu fill Marco.

Pilar Rubio, amb rostre neutre, amb el mar de fons
Pilar Rubio fa que Sergio Ramos li declari públicament que continua enamorat d'ella | RTVE

Ara bé, sembla que no hi ha crisi malgrat les proves que apuntaven tot el contrari. Un va ser el comentari que l'entorn de la parella va revelar afirmant que “les coses no estaven bé” al matrimoni.

Tampoc va ajudar la informació que assenyalava els possibles problemes entre Pilar i la família de Sergio, principalment amb la seva sogra. De fet, la presentadora no va ser present al seu aniversari celebrat dilluns passat, 27 de novembre.

Tanmateix, amb aquest gest de Ramos cap a la mare dels seus fills sembla quedar clar que continuen junts i igual d'enamorats. Això també descartaria les hipòtesis que assenyalaven que el sevillà podria haver estat amb una altra dona.

Sigui com sigui, la veritat és que la resposta de Sergio ha causat un gran enrenou. Els seguidors de la parella han celebrat el gest del futbolista i han interpretat que era un missatge clar davant tots els rumors. “És per als que parlen de més?”, preguntava una fan.