Muntatge de fotos de primer pla de Carmen Rosa Almoguera i, al costat, una imatge de la seva mare, Carmen Borrego; ambdues amb rostre amb sembrant neutre
GENT

La filla de Carmen Borrego dona la cara i defineix la mare amb un adjectiu contundent

Carmen Borrego s'ha quedat molt sorpresa amb la darrera sorpresa que li ha dedicat la seva filla petita

La filla de Carmen Borrego apareix per sorpresa al programa Gente Maravillosa per fer una confessió inesperada sobre la seva mare. Durant la seva intervenció en aquest format de Canal Sur, Carmen Almoguera ha revelat públicament l'adjectiu amb què té guardada la televisiva al seu telèfon mòbil.

Durant tots aquests anys, la neta de María Teresa Campos ha decidit romandre en un discret segon pla. Tant és així que, a diferència de la seva cosina Alejandra Rubio, la noia ha preferit continuar centrada en la seva feina com a advocada penalista fora de la pantalla petita.

I, encara que la lletrada fa temps que va prendre la decisió d'apartar de la seva vida les càmeres i els platós de televisió, de tant en tant en fa una excepció. I prova d'això és el que ha passat aquest mateix dimecres al programa de Toñi Moreno, Gente Maravillosa.

Carmen Borrego i Terelu Campos han esdevingut les darreres convidades d'aquest conegut format de la televisió autonòmica d'Andalusia. Moment que la germana de José María Almoguera ha aprofitat per donar una sorpresa a la seva mare.

Carmen Rosa Almoguera arriba a l'església Santa Maria de Canà per assistir a la missa funeral en memòria de la seva àvia, Maria Teresa Campos, a 25 de setembre de 2023, a Pozuelo de Alarcón (Madrid)
La filla petita de Carmen Borrego viu allunyada dels mitjans | Europa Press

Durant la seva intervenció, la cosina d'Alejandra Rubio ha parlat sobre l'estreta relació que manté amb la seva progenitora. Ara bé, la jove ha deixat tothom sense paraules en revelar l'adjectiu amb què la defineix.

La filla de Carmen Borrego defineix la seva mare amb un adjectiu d'allò més revelador: “És força intensa”

Malgrat la gran repercussió mediàtica de la seva família, la filla de Carmen Borrego sempre ha preferit mantenir-se al marge dels mitjans. No obstant això, aquest dimecres, ha decidit fer una excepció per compartir amb tots els espectadors de Gente Maravillosa una dada d'allò més reveladora.

Després de parlar de diverses qüestions, Carmen Almoguera ha revelat per sorpresa el nom amb què té guardada la seva mare al telèfon mòbil.

Carmen Borrego entra com a convidada al plató de 'Gente Meravillosa'
La filla de Carmen Borrego assegura que la televisiva és 'molt intensa' | Canal Sur

"La tinc guardada com a 'perillosa' al telèfon", ha assegurat la jove, explicant a continuació el motiu divertit que s'amaga darrere d'aquesta decisió. Tal com ella mateixa ha revelat, Carmen Borrego és una persona “força intensa”. “On ets, què fas, amb qui”, ha afegit.

A més, la neta de Teresa ha volgut deixar clar que la seva mare és “una persona meravellosa i atenta amb totes les persones del seu voltant”. Tanmateix, han estat les paraules que li ha dedicat a continuació les que han aconseguit emocionar la televisiva:

“Ets la millor persona que tinc a prop i gaudeixo de tots els moments que vivim juntes[…]«Gent meravellosa» és una paraula perfecta per parlar de la meva mare. M'estima, em cuida, em consenteix i sempre està per a mi. És una dona amb caràcter que protegeix els seus”.

Per part seva, i visiblement emocionada, Carmen Borrego ha fet una revelació important relacionada amb la seva filla. Segons la col·laboradora de televisió, Almoguera ha estat un dels seus grans suports després de la mort de María Teresa Campos.

“Aquesta nena no s'ha separat de mi ni un minut aquests dies. No volia que la seva mare estigués sola”, ha assegurat davant de la seva germana, Terelu Campos. "Vull donar-te les gràcies, filla", ha afegit a continuació.

Carmen Borrego i Terelu Campos al plató de 'Gente Meravillosa' amb Toñi Moreno
Carmen Borrego parla de la seva estreta relació amb Terelu Campos | Canal Sur

A més a més, i després de rebre aquesta sorpresa inesperada i emotiva, Carmen Borrego i la seva germana han parlat de la seva relació actual. Encara que en el passat han tingut els seus més i els seus menys, avui dia les filles de María Teresa estan més unides que mai.

“Com més ens ajudem i més ens donem suport, més contenta estarà qui és allà. Hem d'ajudar-nos a viure”, ha assegurat Carmen Borrego. Paraules amb què ha volgut deixar clar que necessita en aquests moments el suport de la seva germana Terelu.