Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una imatge amb el seu exmarit, Joan Vehils, i un cor trencat de fons
GENT

El gest d'Helena García Melero que revela quina relació té amb el seu ex, Joan Vehils

Hem descobert una sorprenent decisió d'Helena García Meleroo, presentadora de TV3, amb el seu exmarit Joan Vehils

Helena García Melero és una de les presentadores més estimades i conegudes de TV3, la televisió pública de Catalunya. El seu carisma i professionalisme l'han fet destacar al món de la televisió, on treballa des de fa molts anys.

La de Barcelona no només és reconeguda per la seva habilitat per comunicar notícies i conduir programes. Si no també per la proximitat i l'empatia amb l'audiència. Per aquest motiu, és una de les presentadores preferides del canal autonòmic català.

Per altra banda, Joan Vehils és un periodista i editor de renom a Catalunya. Al llarg de la seva carrera, ha treballat a diversos mitjans de comunicació. Guanyant-se el respecte de col·legues i lectors per la seva dedicació i ètica professional.

Joan Vehils és conegut pel seu treball al diari d'esports Mundo Deportivo, on ha tingut un paper fonamental com a editor. Tot i això, a Catalunya, és molt conegut per ser l'exmarit d'Helena García Melero i el pare dels seus fills.

Imatge d'Helena García Meleroo i el seu exmarit

El sorprenent gest d'Helena García Melero amb el seu exmarit

Helena García Melero i Joan Vehils van estar casats durant uns quants anys i tenen tres fills en comú. Tot i que el seu matrimoni es va acabar, tot feia pensar que tots mantenien una relació cordial i de respecte mutu, centrant els seus esforços en el benestar dels seus fills.

Tot i això, hem descobert un detall que podria confirmar que la relació entre tots dos podria ser no tan bona. I és que tal com hem observat, Helena García Melero no segueix Joan Vehils a Instagram, però ell a ella sí.

Podria semblar un detall insignificant, però a l'era de les xarxes socials aquests petits gestos volen dir molt més. El cert és que es desconeix quina mena de relació hi ha entre tots dos. Això no obstant, aquesta decisió podria revelar que, possiblement, no tot és tan maco com sembla.

Fotomuntatge de l'Instagram d'Helena García Meleroo

Helena García Melero intenta portar una vida discreta

Helena García Melero i Joan Vehils van tenir tres fills en comú: la Maria, la Blanca i el Joan, el més petit. Encara que tots tres són força desconeguts, han aparegut a les xarxes socials dels seus pares.

Imatge d'Helena García Meleroo a la gala People in Red

Tant la presentadora de TV3 com el periodista esportiu han compartit algunes imatges familiars i han mostrat moments especials amb els seus fills. Aquestes publicacions reflecteixen la proximitat i l'afecte que tots dos tenen cap a ells, malgrat la separació.

La família manté una relació privada, però aquestes breus aparicions a les xarxes socials permeten als seus seguidors entreveure la vida familiar i el fort vincle que els uneix. Així i tot, Helena García Melero sempre ha intentat portar una vida tan discreta com sigui possible. 

➡️ Gent

Més notícies: