Muntatge del príncep Guillem amb rostre neutre i un vestit blau, ell al costat de George amb el mateix vestit i un senyal d'alerta
GENT

El gest del fill de Kate Middleton amb el príncep Guillem que delata el seu estat

Després de mesos allunyat de la vida pública, el fill gran de Kate Middleton ha reaparegut en un esdeveniment important

Kate Middleton i el seu marit estan fent tot el possible perquè la malaltia de la princesa afecti poc els seus fills, però no n'han aconseguit la comesa. I n'és una prova l'última i reveladora reacció que ha tingut el príncep Jordi durant la seva reaparició pública.

Després de setmanes en parador desconegut, el jove ha acudit amb el príncep Guillem a un esdeveniment esportiu important: la gran final de la Copa anglesa.

El príncep Guillem en vestit blau i amb la copa de la lliga anglesa amb George vestit igual que ell

Aquest dissabte, 25 de maig, el fill gran de Kate Middleton i el príncep Guillem van aparèixer per sorpresa l'estadi Wembley de Londres per gaudir d'aquest esperat partit de futbol. Esdeveniment esportiu que va enfrontar el Manchester City i el Manchester United i que va acabar amb la victòria dels segons.

No obstant això, i malgrat que es va mostrar força content i animat, el príncep Jordi no va poder amagar la cara de preocupació. I tot a conseqüència de la situació delicada que s'està vivint dins de la família reial britànica.

Encara que Kate Middleton i el príncep Guillem han intentat que els seus fills pateixin el mínim possible per la salut de la seva mare i el seu avi, està sent una tasca força complicada.

L'actitud del fill gran de Kate Middleton i el príncep Guillem deixa al descobert el seu estat actual

Malgrat que el príncep Guillem i el seu fill gran no eren els protagonistes de la jornada, tots dos van aconseguir convertir-se en el centre de totes les mirades. Perquè no estava prevista la seva presència, i encara menys després de l'últim comunicat que ha emès l'equip de comunicació de Carles III.

Tanmateix, i encara que durant tot aquest enfrontament esportiu hem pogut veure el príncep Jordi gaudir amb el seu pare, el jove no ha pogut ocultar la seva cara de preocupació.

El príncep Guillem en vestit blau ajupit amb George vestit igual donant la mà a Pep Guardiola d'esquena en vestit gris

Actitud que, si s'ha de jutjar per tot això que ha passat els últims mesos, podria estar directament relacionada amb la misteriosa malaltia de Kate Middleton. A principis d'any va sortir a la llum que la princesa de Gal·les s'havia sotmès a una operació abdominal.

Però no va ser fins al passat 22 de març, i després del sorgiment de diversos rumors i teories conspiratòries, quan la dona del príncep Guillem va anunciar que patia càncer:

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer

“Em vaig sotmetre a una cirurgia abdominal més gran a Londres i en aquell moment es va pensar que la meva malaltia no era un càncer. No obstant això, en les proves de l'operació es va descobrir que hi havia càncer. El meu equip mèdic em va aconsellar que em sotmetés a un tractament preventiu de quimioteràpia”.

A més, en aquell moment, Kate Middleton va assegurar que, tant per a ella com per al seu marit, aquesta notícia havia suposat un “gran xoc”. Motiu pel qual van decidir amagar-ho en un primer moment. “Hem estat fent tot el possible per gestionar-ho en privat pel bé de la nostra jove família”.

“Com poden imaginar, ens ha portat temps explicar-ho a Jordi, Carlota i Lluís de forma adequada per a ells, i assegurar-los que estaré bé”, va afegir a continuació. Per això, la princesa de Gal·les va demanar “temps, espai i privacitat” per poder lluitar contra aquesta malaltia.

Ara bé, malgrat les seves peticions, ni ella ni Carles III han aconseguit acabar amb tots els rumors que parlen sobre el misteriós estat de salut de Kate Middleton. Informacions que estan afectant el príncep Jordi i els seus germans.

➡️ Gent

Més notícies: