Muntatge de fotos de primer pla d'Alba Carrillo i Eva Arguiñano, totes dues amb rostre somrient

GENT

La germana de Karlos Arguiñano que podria haver estat família d'Alba Carrillo

El fet que podria haver provocat que Alba Carrillo s'hagués convertit en família de Karlos Arguiñano

Alba Carrillo forma part del grup de concursants del programa de La 1 Bake Off: Famosos al horno. Desapareguda de la televisió des que va sortir de Telecinco, la madrilenya va acceptar la proposta de participar en l'esmentat reality després del seu pas per Supermodelo, Supervivientes i Gran Hermano VIP. Alba, que s'està mostrant molt loquaç en el talent culinari, va insinuar que podria haver format part de la família del popular cuiner Karlos Arguiñano.

Carrillo ha demostrat ser una de les participants que millor exercici està desenvolupant en els reptes que es plantegen als pastissers amateurs. A més, ha deixat a la vista l'amistat que està creant amb Eva Arguiñano, una de les jutgesses del concurs. Totes dues han congeniat a la perfecció, tant que fins i tot Alba ha fet una proposta interessant a la germana de Karlos Arguiñano.

Alba Carrillo ha mostrat el seu interès per formar part de la família de Karlos Arguiñano

L'ex de Fonsi Nieto insinuava la jutgessa de Bake Off, a qui ha agafat molt d'afecte, que li agradaria tenir-la com a sogra. Així Carrillo mostrava el seu desig d'esforçar-se al màxim per guanyar-se el fill d'Eva Arguiñano i així arribar a formar part de la seva família.

Alba demanava ajuda a la xef perquè la mousse que estava preparant no agafava consistència. A continuació, Arguiñano contestava amb floretes i anomenant-la “guapa, llesta”. La concursant llavors no dubtava a preguntar-li amb molta gràcia: “tu no tindràs un fill, no? És que a mi m'encantaries de sogra”, assegurava.

En un altre moment del programa, l'expresentadora de Hable con ellas assegurava que la seva idea era “aprendre a parlar basc” per conquistar-la.

Plànol curt d'Alba Carrillo, molt somrient, al programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Alba Carrillo s'ha proposat guanyar-se l'afecte d'Eva Arguiñano | RTVE

Tot i que els concursants passen moltes hores en les gravacions de cada programa, sembla que aquest temps està sent ben aprofitat. La complicitat, en aquest cas, entre jutgessa i aspirant és més que evident.

Les paraules d'Alba Carrillo criden l'atenció tenint en compte que feia públic que recentment ha tornat a trobar l'amor. La seva nova il·lusió és Álex Coves, un atractiu empresari, propietari de la marca d'accessoris Rootless.

Precisament fa un parell de dies la parella presumia del seu amor a les xarxes. Alba i el seu noi feien una escapada romàntica a Burgos i ella no dubtava a compartir diverses instantànies de com se sent de feliç. “Una cosa puc jurar: jo, que em vaig enamorar de les teves ales, no te les voldré tallar mai”, escrivia al costat d'una fotografia en què tots dos apareixen.

La concursant de Bake Off ha congeniat amb la jutgessa del concurs

Queda clar, doncs, que Alba està feliç i il·lusionada, segura de la relació que recentment ha començat. La concursant de Bake Off, independentment de la seva situació sentimental, continua esforçant-se per conquistar la familiar de Karlos Arguiñano.

Cuina oberta de Karlos Arguiñano amb Joseba i Eva
Alba Carrillo s'ha mostrat disposada a formar part de la família de Karlos Arguiñano | Atresmedia

Alba ha esdevingut una de les participants més hilarants del programa de televisió. Fins ara de la seva boca han sortit frases per al record: “Soc 'mocatriz'!”, explicava entre rialles en fusionar les paraules “modelo, cantante i actriz” amb què es defineix.

La seva presència al talent culinari promet continuar donant molt de joc. El públic seguirà ben atent per comprovar si aquesta entranyable amistat que ha sorgit entre Carrillo i Arguiñano hi continua un cop finalitzi el concurs.