Primer pla de Gema López feliç a la presentació de les joies d'Anabel Pantoja

Gema López i la seva vida fora de Telecinco: revelen què està fent aquest estiu

Els plans de Gema López després de 'Sálvame'

Des que Sálvame va tancar les portes fa gairebé dos mesos, molts dels col·laboradors van trobar un lloc al 'docu-reality' que portaria a terme Netflix sobre aquest espai.

No obstant això, altres, com ara Gema López, no van comptar amb aquesta sort i van haver de bregar amb el fet de quedar-se sense feina a la televisió de la nit al dia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Això sí, Gema López ha sabut mantenir molt bé la ment ocupada tot aquest temps sense Sálvame. La periodista va començar a dedicar-se completament al seu negoci de moda, ja que en aquests moments és la seva màxima prioritat.

Tanmateix, tal com han capturat les càmeres de Semana, la periodista ha decidit deixar de banda aquesta faceta seva com a empresària per dur a terme un altre pla molt diferent.

Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
Què està fent Gema López després de la seva etapa a Telecinco? | Mediaset

Gema López: què està fent després de Sálvame

Des que Gema López va deixar de treballar a Telecinco, han estat molts els mitjans els que s'han interessat per la seva vida fora de la cadena.

Al principi, es va rumorejar la possibilitat que la periodista s'unís a la plantilla de professionals d'Antena 3, ja que en el passat va col·laborar amb aquest grup audiovisual.

Tot i això, Gema López va desmentir aquesta informació i va revelar que, de moment, “no tenia res encara”, tot i que no estava “tancada” a anar-se'n allà.

És més, va explicar que la seva intenció era una altra, que sembla que ha complert rigorosament per les imatges que s'han publicat en exclusiva per a Semana. Als mitjans els va confessar que “necessitava vacances” després de tants mesos de feina dura.

Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'
Gema López va anunciar que necessitava una aturada | Mediaset

“Necessito descansar, necessito una mica de vacances, necessito pair aquests 12 anys”, va explicar al seu moment.

I això és precisament el que Gema López ha fet.

La revista ha enxampat 'in fraganti' la presentadora passant uns dies de descans a Mallorca, el seu lloc ideal per recarregar piles, ja que cada estiu repeteix destí.

Ha estat allà on a López l'han poguda veure espectacular amb 52 anys en una platja de l'illa, lluint un elegant banyador negre que realça la seva figura.

Per descomptat, Gema López s'ha pres unes merescudes vacances després d'una temporada laboral molt intensa.

Estarà recarregant energies per tornar a posar-se al dia amb la seva empresa de moda un cop acabi el mes d'agost. O qui sap, potser Gema López està preparant la seva posada a punt per començar una nova feina a la televisió…