Primer pla de Gema López feliç a la presentació de les joies d'Anabel Pantoja

Gema López se salta la regla d'or i ensenya la seva filla a les xarxes socials

Gema López no sol compartir detalls sobre la seva vida privada

Gema López ha decidit enfocar-se en altres àmbits de la seva vida després del final de Sálvame i és que la col·laboradora per fi té temps per a la seva veritable passió: la moda.

Però, a més, també pot gaudir de la seva filla Nadia, de la qual no en pot estar més orgullosa. Totes dues no són només mare i filla, sinó que també formen un gran equip.

Just per això, i orgullosa de l'últim èxit que acaba d'aconseguir la noia de 16 anys. D'aquesta manera, ha presumit de la seva nena amb una imatge en què se la veu a la perruqueria i lluint un preciós pentinat.

Storie de Gema López a Instagram amb la seva filla d'esquena sentada a un silló el 15 de juny de 2023
Gema López mostra la seva filla a les xarxes socials | @bygemalopez, Instagram

"Preparant-se per al gran dia", escrivia la periodista plena d'orgull amb aquesta instantània. "Mini jo es fa gran".

Encara que Gema sol protegir al màxim la seva vida privada, hi ha ocasions molt especials en què se salta aquesta norma. D'aquesta manera, sabem també el curiós malnom amb què la Nadia té guardada la seva mare al mòbil.

Ni més ni menys que 'jefita'. Una ocurrència que va fer molta gràcia a la seva mare, que no dubtava a compartir-ho amb els seus seguidors. "Quan crides la teva filla i apareixes amb aquest nom", feia broma Gema.

Gema López presumeix de la seva filla Nadia

La relació entre totes dues queda clar que és molt bona, i és que viuen juntes des que la periodista es divorciés del seu exmarit, Antonio Pardo Sebastián.

Una etapa en què també van decidir adoptar una mascota, Balú, que ha esdevingut el seu millor amic i l'autèntic rei de la casa.

Molt feliç després del seu pas per Sálvame, potser Gema López sigui la col·laboradora que menys trobarà a faltar el programa, tal com ella mateixa reconeixia.

Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
Gema López comença una nova etapa lluny de Telecinco | Mediaset

"La tele és així, jo ja he tancat diversos programes i és el que toca", deia sobre això. I encara que de moment sembla haver-se enfocat a la moda, tampoc no es tanca a la possibilitat de tornar a la televisió en algun moment.

"No tinc encara res, necessito descansar, necessito una mica de vacances. Necessito pair aquests 12 anys i després ja ho veurem", assegurava.