Primer pla de Gema López amb rostre indignat al plató de 'Sálvame' l'any 2020

Gema López mostra què li ha passat abans de trobar-se amb la Susanna Griso

Gema López ha tingut un contratemps abans d'acudir al plató de 'Mirall Públic'

Abans que comencés la jornada laboral d'avui, Gema López ha patit un lleu contratemps a hores molt primerenques del matí. La periodista, que de dilluns a divendres ha d'acudir al plató d'Espejo Público perquè és col·laboradora, ha explicat a les xarxes socials el que li ha passat abans de trobar-se amb Susanna Griso.

Com cada matí, Gema López es disposava a anar a les instal·lacions d'Atresmedia per posar tot a punt la secció de cor del programa presentat per Susanna Griso. Diàriament, la madrilenya agafa un taxi que la porta fins allà i, en general, mai no se li presenta cap inconvenient… O almenys fins ara.

I és que, avui, Gema López s'ha trobat amb més trànsit del que és normal, cosa que hauria provocat que arribés una mica més tard al seu lloc de treball. “Madrugón i embús. Així començo dimarts”, els deia als seus seguidors d'Instagram al costat d'una foto mostrant les carreteres plenes de vehicles i indicant l'hora, les 07.03 hores.

Storie de Gema López, muntada en un cotxe, explicant als seus seguidors que ha matinat i hi ha embús abans de començar la seva jornada laboral a 'Espejo Público'
Gema López ha mostrat als seus seguidors d'Instagram el que li ha passat de bon matí | Instagram, @bygemalopez

Gema López pateix un petit contratemps abans de retrobar-se amb Susanna Griso

Des que Gema López va començar a col·laborar a Espejo Público ha hagut d'enfrontar-se cada dia a aquestes matinades. Abans, la presentadora no tenia aquest inconvenient, ja que, quan treballava a Sálvame, el seu horari era de tardes, i per això tenia els matins ‘lliures’.

Tot i això, ara no només s'ha de despertar molt d'hora, abans fins i tot que surti el sol, com s'ha pogut veure a la instantània que ha publicat, sinó que també ha de bregar amb el trànsit matutí.

Captura de Gema López parlant com a col·laboradora al programa 'Espejo público' d'Antena 3
Gema López ha començat dimarts amb el peu esquerre | Atresmedia

Cosa que és completament normal tenint en compte que les primeres hores del matí són crucials, ja que tothom es mobilitza per anar a treballar o estudiar.

Tot i això, sembla que Gema López porta bé aquests “madrugons”, simplement, s'ha d'acostumar encara més a agafar aquesta rutina. Això, segurament, no passa a la seva companya de programa, Susanna Griso, que està més que familiaritzada a despertar-se molt aviat, ja que fa dècades que té el mateix horari de treball.

D'altra banda, el que realment es desconeix sobre aquest contratemps que ha patit Gema López és si arran d'això ha arribat tard a les instal·lacions d'Atresmedia. No sabem si la periodista és d'aquelles que els agrada anar als llocs amb temps de marge o amb el temps just…