Primer pla d'Ana María Aldón amb rostre seriós amb els cabells curts

Ana María Aldón incompleix la promesa que va fer a Telecinco i enfada Emma García

Ana María Aldón ha tingut un comportament que ha molestat enormement

Ana María Aldón està feliç gaudint de la nova vida personal i dels projectes professionals. Projectes que compagina amb la seva feina al programa Fiesta de Telecinco. Un espai on ha generat un gran malestar.

Ana María Aldón ha anunciat en el format que explicaria alguna cosa que deixaria tothom amb la boca oberta. Tot i això, finalment no ho ha fet i això ha provocat un enorme enuig a l'equip. Tant és així que Emma García, la presentadora, no ha dubtat a retreure-li obertament.

Ana María Aldón promet exposar una notícia impactant

Ana María Aldón, que sembla haver superat la seva ruptura amb Ortega Cano i està feliç al costat del seu nou xicot, no ha estat aquest cap de setmana a Fiesta. Tenia un altre compromís laboral: exercir com a model en una desfilada a Ponferrada (León).

Imatge d'Ana María Aldón somrient durant el photocall d'una desfilada de moda a Ponferrada (Espanya)
Ana María Aldón, des de Ponferrada, ha promès explicar una cosa impactant | Europa Press

No obstant això, aquest treball no li ha impedit connectar en directe amb el programa. Aquest ha enviat un equip que ha estat pendent dels seus passos en aquest esdeveniment i que li ha donat pas per parlar. Moment en què ella ha aprofitat per anunciar una cosa important.

L'ex del torero ha manifestat que donaria una informació bomba, que deixaria els espectadors bocabadats. Ho ha fet afirmant amb rotunditat: “És una responsabilitat, és molt forta. Això és molt gran i cal celebrar-ho”.

“És una bona notícia, però impactant”. És més, ha dirigit un missatge al mateix públic del programa: “No us ho perdeu, perquè serà molt gran”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana María Aldón provoca l'enuig d'Emma García

Ana María Aldón ha deixat perplexos els seguidors de Fiesta amb les seves paraules, però també els seus companys de programa. Aquests han deixat clar durant el mateix que estaven desitjosos de conèixer el que ella havia d'explicar.

El format entrava ja a la seva recta final i Emma García, la presentadora, ha demanat al reporter que era a Ponferrada que connectés amb la gaditana en directe. I aquí és on ha arribat el problema. Sí, perquè era impossible la connexió, ja que ella estava en aquell moment desfilant.

Aquesta situació ha provocat que la conductora del format hagi sol·licitat al jove que ho seguís intentant. I ha afirmat: “O té lloc la sorpresa o ens quedem amb les ganes. I espero que això últim no passi”.

Ana María ha seguit amb la seva tasca a l'esdeveniment i el reporter ha començat a posar-se nerviós perquè a Fiesta només li quedaven uns minuts per acabar. Per això ha manifestat: “Confio que abans que acabi el programa torni a sortir la nostra col·laboradora”.

Aldón, al final, no ha tornat a connectar amb l'espai on treballa cada setmana. I amb aquest comportament ha generat un enrenou enorme entre els seus companys, a més de l'enorme enuig d'Emma. Aquesta s'ha mostrat molt molesta amb els fets i li ha dedicat unes paraules dures a la dissenyadora.

Exactament, ha dit: “Però a veure. Ella, que treballa a Fiesta, sap perfectament quan acaba el programa. Si anava a donar la sorpresa una mica més tard de les 21:00, ens emprenyaríem”.

Emma Garcia amb rostre enfadat al plató de 'Fiesta'
Ana María Aldón, amb el silenci, ha provocat la irada reacció d'Emma | Telecinco

I després d'això li ha enviat un encàrrec al reporter: “Digues a Ana María que marxem amb un cabreig que no vegis”. Missatge després del qual el format ha acabat i ha començat Informativos Telecinco.

A Aldón el que li queda és justificar els fets i, sobretot, guardar la ‘bomba’ per al cap de setmana que ve. Si la desvetlla abans, provocarà que els seus companys es molestin encara més.