Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'
GENT

Gema López i la separació d'Antonio, pare de la seva filla: totes les explicacions

Gema López va sorprendre amb la seva ruptura cap a l'any 2018

Gema López és una de les col·laboradores de televisió de què menys se sap personalment. I és que sempre ha protegit amb pany i forrellat la seva faceta privada. Tanmateix, això no ha impedit que en ocasions puntuals s'hagi convertit en la protagonista de la premsa rosa.

En concret, fa cinc anys, el 2018, Gema López va passar a ser un personatge més del cor. El motiu és que va ser traïda per un amic i aquest va filtrar que s'havia separat de la seva parella, Antonio Pardo Sebastián. Un home amb qui tenia una relació consolidada, fruit de la qual havia nascut una filla, Nadia.

Aquesta notícia va generar molt enrenou i va donar lloc al fet que es comentés molt la mateixa i apareguessin una infinitat de dades. I tots aquests te'ls explicarem a continuació.

Plànol curt de Gema López amb rostre d'enuig asseguda al plató de 'Sálvame'
Gema López va ser traïda per un amic | Mediaset

Gema López se separa inesperadament de la seva parella

Gema López, que ara afronta una nova etapa vital a Antena 3 i que té com a col·laboradora Gloria Camila, ha estat molt discreta sempre. En tot moment ha volgut que se la conegués només per la seva vida professional, però no sempre ho ha aconseguit.

El febrer de 2018 la vida personal de Gema es va convertir en protagonista de la premsa rosa. La raó és que, després d'una traïció del seu amic i company Gustavo González, va sortir a la llum que s'havia separat. Després de 12 anys de relació i una filla en comú, havia posat punt final al seu amor amb el director teatral Antonio Pardo.

L'excol·laboradora de Sálvame i la seva parella mai no s'havien casat, però no havia calgut. Havien format una família i tenien una història d'amor consolidada. Però les coses van canviar.

La seva ruptura va enxampar per sorpresa tothom i cap dels dos van voler parlar-ne. Tot i això, qui la va filtrar no va dubtar a revelar el motiu pel qual s'havia produït. Pel que sembla, no havien existit terceres persones per cap de les dues parts, simplement no havien aconseguit superar una forta crisi que havien viscut.

Segons es va indicar, van intentar arreglar les coses i donar-se una nova oportunitat per la filla que tenien en comú, però va resultar impossible. Ja no hi havia marxa enrere i van decidir agafar camins separats. Això sí, en tot moment ho van fer amb respecte i cordialitat.

Plànol curt de Gema López, amb rostre trist, asseguda al plató de 'Sálvame' a Telecinco
Gema López ha fitxat recentment per Antena 3 | Mediaset

Gema López: així és la relació actual amb el seu ex

Gema López va trencar la seva relació amb Antonio Pardo Sebastián de bones maneres, al contrari que altres famosos. I una bona mostra és que, cinc anys després de la fi de la seva història d'amor, encara s'emporten realment bé. Tant és així que, com va explicar Belén Esteban a Sálvame, a ell és molt habitual veure'l a casa seva.

Va relatar que, quan la periodista ha de treballar i Antonio està lliure, és el que es trasllada a casa per cuidar Nadia. Així mateix, la seva companya va manifestar sentir enveja per aquesta situació. Ho va fer dient: “Tant de bo moltes de les persones que estem separades tinguéssim la relació que té Gema amb el pare de la seva filla”.

Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
Gema López segueix tenint una relació estupenda amb el seu ex | Mediaset

Això és l'última cosa que hem sabut de l'exparella, ja que tots dos han blindat molt bé la seva vida personal. Per exemple, no sabem si algun dels dos ha aconseguit tornar a trobar l'amor. I fins i tot si en algun moment hi ha hagut entre ells la possibilitat de recuperar la seva història.

El que sí que coneixem és que estan centrats en Nadia i en els seus treballs, dels quals no dubten a compartir imatges a les seves xarxes. En especial, Gema, que està encantada amb la seva nova etapa televisiva a Espejo Público.