Dues dones en un programa de televisió, una d'elles apareix en un requadre circular amb el text "GUERRA DELS CRIST REI" i "MOLT DOLIDA I ENFADADA DESPRÉS DE LES PARAULES DEL SEU GERMAN".
GENT

Gema López fa saltar les alarmes sobre el futur de Sofía Cristo a 'Espejo Público'

Gema López adverteix sobre el delicat estat de Sofía Cristo després de trencar-se a 'Espejo Público'

Sofía Cristo afronta un dels moments més complicats de la seva vida, i és que s'ha trencat completament a Espejo Público . Segons ha explicat Gema López a Y ahora Sonsoles , la filla de Bárbara Rey no passa per un bon moment i menys després de l'última exclusiva que ha concedit el seu germà.

Així, Gema López s'ha pronunciat sobre el tens moment que han viscut a plató aquest mateix matí. "Res feia presagiar el que ha passat", s'ha sincerat sobre això la periodista. "Avui ni tan sols estava previst que vingués Sofia, perquè ella ve divendres".

Tres dones participen en un programa de televisió, una està consolada mentre una altra parla en una videotrucada.

Així, ha destapat la reacció de Sofía Cristo a la darrera exclusiva que ha concedit el seu germà. Una entrevista en què novament torna a atacar amb duresa Bárbara Rey, a més d'anunciar la data del casament aquest proper octubre.

"Ella s'assabenta de la portada ahir a la tarda, igual que jo, i fins i tot a la reunió que hem tingut estava trista, però serena", ha explicat Gema López en directe. "Ha estat en el moment que ha sortit la portada quan s'ha trencat en deu segons".

Gema López alerta sobre el preocupant estat de Sofía Cristo

Gema, que coneix la Sofia des de fa molt de temps, deixa clar que no l'havia vist mai així. "Jo la conec des que té 10 o 12 anys. Estava tremolant, nerviosa i demanant que s'aturés", sosté.

"Ella ha explicat fins on volia explicar, però el seu missatge era molt clar: 'Pararem'. I el seu debat intern anava dirigit en el sentit de si els mitjans la volen pel que realment val, o només per parlar del seu germà “, ha plantejat la periodista.

Captura de Gema López amb Sofía Cristoo a 'Espejo Público'

Segons sembla, "tota la situació li està passant factura, perquè ella està ara mateix en tractament psicològic".

"I encara que intenta estar-ne al marge, ella treballa en un programa que tracta l'actualitat. I l'actualitat és la que és", ha destacat Gema. A més, també ha fet saltar les alarmes sobre el futur de Sofía Cristo a Espejo Público.

"Després hi ha una pausa, en què passen coses que jo no explicaré", afegia López sobre això. "Perquè pertanyen a la intimitat de Sofia i com està vivint ella moltes coses".

"L'equip hi ha parlat i l'equip està valorant si es podrà donar aquesta informació perquè l'important és protegir-la", ha apuntat Gema. "És a dir, que demà el programa decidirà si ella vol explicar-ho o no".

➡️ Gent

Més notícies: